Samsung Galaxy S4 nu a reusit sa reduca semnificativ vanzarile de iPhone-uri in SUA

  Samsung Galaxy S4 a fost lansat acum mai bine de o luna de zile in multe tari de pe glob, iar un studiu recent facut in SUA dezvaluie faptul ca terminalul nu a reusit sa reduca semnificativ vanzarile de terminale iPhone, cel putin deocamdata. Conform celor de la Detwiler Fenton sustin ca desi vanzarile de terminale iPhone au scazut, cifrele sunt mult mai bune decat se asteptau ei, noul Samsung nereusind sa genereze vanzari foarte mari fata de Samsung Galaxy S3-ul lansat anul trecut.

Our latest checks continue to indicate North American iPhone sales remain resilient, despite the high profile device launches from Samsung [Electronics (005930KS)] andHTC (2498TW). Based on our checks, we believe QTD share at Verizon Wireless [ofVerizon Communications (VZ)] is only off a couple percentage points sequentially and that iPhone5 continues to garner a larger percentage of iPhone share. We believe that share at AT&T (T) and Sprint (S) has dropped slightly more than at VZ due to the Galaxy S4 share gains and that T-Mobile (TMUS) will sell approximately 1MM units in the June Q. We understand that US carriers had expected AAPL to lose more share in the June Q than what has played out thus far. Samsung’s GS4 has sold well but with it only up roughly 15% over GS3 sales in North America, AAPL has been able to maintain most of its share. Therefore, with June Q handset sales being up sequentially and AAPL’s share being higher than expected, we are forecasting 30MM units globally for the June Q.

  iPhone 5 continua sa fie smartphone-ul Apple care inregistreaza cele mai bune vanzari la toti operatorii de telefonie mobila care il au in oferta, terminalul Apple avand cea mai mare priza la publicul american. Majoritatea analistilor se asteptau ca vanzarile de iPhone-uri sa sufere o reducere semnificativa dupa lansarea Samsung Galaxy S4, insa se pare ca in final noul dispozitiv Samsung n-ar fi convins chiar atat de multa lume. Inainte sa inchei trebuie sa mentionez ca aceeasi companie a afirmat luna trecuta ca numarul de terminale BlackBerry Z10 returnate dupa achizitie este mai mare decat media altor smartphone-uri si acest lucru nu ar fi fost adevarat.

13 COMENTARII

  1. Singurul motiv care sa inceapa sa diminueze vanzarile..ar incepe cu luna iulie-august cand deja o sa se inceapa sa se astepte pt iPhone5s

  2. nu vorbiti prostii…….
    eu nu dau nici doi bani pe ce e in america pentru ca sunt in europa si pe aici o imi fac veacu si pot sa spun clar ce vad cu ochii mei……pe zi ce trece vad tot mai multe persoane cu s4 sau htc one la ureche sau in mana……
    nu ma intereseaza daca cineva ma crede sau nu , eu doar v-am spus ce vad in timp ce tot ma plimb (cu treaba) prin marile tari ale europei…..
    e normal ca americanii sa mearga pe apple , fiind la ei acolo ……

  3. Seby fratioare nush unde vezi tu numai persoane cu s4 k din cante am observat spre exemplu la o petrecere la care au fost 80 de persoane aproape 50 % aveau iphone… Iar restul aveau samsun si alte modele..

  4. Ionut te inseli in bucuresti incep sa fie din ce in ce mai multe persoane cu s4 si htc one. Stiu ca nu e relevant deloc dar stai 30 de min intr-un mall sau la unirii si numara cate persoane au iphone sau altceva- ma refer doar la smartphone-uri.
    Personal cred ca apple a cam ajuns la maximum din pct de vedere al terminalelor vandute la fiecare generatie. Telul lor e sa-si fidelizeze clientii. Androidul prin samsung si htc au tot progresat cu pasi marunti dar siguri.

  5. Cred ca ti-a explicat Georgian cum sta treaba dar eu vorbeam despre tari puternice si importante (nu ca Romania nu e importanta pentru mine) pe unde umblu…….
    Ca sa fiu mai precis , saptamana asta am avut drumuri numai in Olanda si credema ca cel putin in Rotherdam unde am stat crl mai mult nu prea am vazut idevice-uri si daca au fost iti garantez ca lr pot numara pe degete in schimb s4 si htc one si chiar si s3 era plin , poate esti fan prea mare di nu accepti asta dar asta e adevaru……si eu daca nu vedeam cu ochi mei poate nu credeam in totalitate cele spusr mai sus……

  6. @seby tata, dacă vezi pe strada numai s4 si htc one nu înseamnă ca sunt cele mai bune. Ci sunt cele mai accesibile. Asa poți vedea numai 1100 , nu înseamnă ca sunt cele mai tari. @bogdan: bine punctat. Toți au logan, asta nu înseamnă ca sunt cele mai bune. Ia sa ai BMW nave amiral, bentley, Ferrari , buggati si din astea, tot vor fi unii care vad in tari străine logan, si vor zice: am văzut logan, e mai bun

  7. Dani tata chiar ai ziso asta este adevarat.. Bine inteles ce vrei de la necunoscatori de cauza auzi la el olanda.. Ombre nu vreau sa vb prosti dar io pe germania stau mai merg pe elevetia o data la luna credema iph este puterea.. Toti se plang de samsung s2,s3,s4.. De curand zic o sapt si-a luat un prt foarte bun un s4 el fiind fan samsung bif dupa doua zile ce sa vezi bateria tinea 30 min si senzori dusii:)) sa dus la samsungsia zis k nare ce sa ii faca.. Vreau sa zic k detin iph5 si ii maxim.. Parerea mea la astia ce comenteaza de iph este faptu ca nusi permit doar vorba aia un iph5 32gb neverlocked este 850€ cand un praf de s4 este 670€.. Ce sa zic de s3 sau restu.. Cred k daca nas avea bani de iph5 si as detine un samsung s3 asa as zice si io de iph pentru k ciuda ii mare..stima si nu o luati in nume de rau.. ASTEPT CU NERABDARE IPH5s