Juridex te ajuta sa gasesti rapid un notar sau un avocat folosind un iPhone

  Juridex este o aplicatie lansata la sfarsitul lunii trecute in App Store, iar cu ajutorul ei putem gasi rapid avocati, notari, executori, mediatori si lichidatori. Juridex este disponibila gratuit in App Store, insa a fost dezvoltata avand in gand doar iPhone/iPod Touch-urile.

JURIDEX este prima aplicatie ce-si propune sa releve informatii despre profesionistii din justitie. Simplu si usor vei putea afla informatii despre avocati, notari, executori, mediatori si lichidatori. La fel de usor vei afla informatii despre judecatori si despre procurori. 
JURIDEX furnizeaza informatii publice si sistematizate despre cariera acestor profesionisti astfel incat utilizatorul sa poata sa evalueze profesionalismul acestora.
Utilizand JURIDEX vei avea acces usor la datele si informatiile furnizate de Portalul ECRIS, la Codurile Romanie si la pozitionarea pe harta a instantelor si parchetelor.

Pretul initial:
Numele:
Juridex

Gratuit

s





Developer: Cosma Romeo
Categoria: Business


Descriere: JURIDEX este prima aplicatie ce-si propune sa releve informatii despre profesionistii din justitie. Simplu si usor vei putea afla informatii despre avocati, notari, executori, mediatori si lichidatori. La …


Dimensiunea aplicatiei este: 17.3 Mb