Prima Pagina aplicatii iOS 7 ne-ar putea permite sa inregistram convorbiri telefonice si nu numai...

iOS 7 ne-ar putea permite sa inregistram convorbiri telefonice si nu numai cu ajutorul inter-app audio

  Inter-App Audio este denumirea unui nou API pe care Apple il pregateste pentru implementarea in iOS 7, iar el urmeaza sa ofere dezvoltatorilor optiunea de a transfera un feed audio intre aplicatiile disponibile in App Store. Mai exact, o aplicatie poate transfera feed-ul audio catre o alta aplicatie, sau il poate receptional de la o alta aplicatie in exact aceeasi masura, totul prin intermediul acestui noi API numit Inter-App Audio. Desi ideea din spatele oferirii acestui API nu are legatura directa cu posibilitatea de a inregistra apeluri telefonice, probabil unii vor reusi sa manipuleze software-ul astfel incat sa preia continut audio din aplicatia Phone, daca ea va fi capabila sa preia de la altele, sau daca Apple il va oferi.

Now your apps can make beautiful music together. With Inter-App Audio, apps can register their audio streams to share with other apps. For example, a series of apps could publish audio streams of instrument tracks while another uses the combination of these streams to compose a song. Inter-App Audio also provides for MIDI control of audio rendering, remotely launching other registered Inter-App Audio apps and more. InterAppAudioDelay allows apps to publish their audio capabilities so that they can be used in conjunction with other audio apps in iOS. This example illustrates how to publish and control a delay effect which can be used by another app. On its own this application will not make produce any sound, it must be used in conjunction with the InterAppAudioHost and InterAppAudioSampler apps.

  Separat de aceasta posibila utilitate, Inter-App Audio va oferi numeroase posibilitati pentru dezvoltatorii care lucreaza la aplicatii care genereaza sau inregistreaza sunete, o aplicatie precum Garageband putand fie sa preia sunetele produse de ale aplcatii si sa le mixeze, sau sa emita sunete catre alte aplicatii audio. Ceea ce ofera Apple in momentul de fata in App Store este partial disponibil prin intermediul aplicatiei AudioBus, insa de indata ce API-urile vor fi implementate in alte aplicatii terte, vom vedea o serie de aplicatii de mixaj grozave, dar totul depinde de imaginatia dezvoltatorilor.

  • mk808

    Ieri mi-am achizitionat un ipad 4 cu ios 6.1.3.Din cate vad aici pe idevice cica nu ar fi solutie de jailbreak pentru acest ios.Dar am descarcat snowbreeze si acolo spune ca pentru orice alt device in afara de iphone 3gs ios 6.1.3 poate fi jailbreakuit tethered.Am vazut si pe youtube cum unul si-a facut jailbreak.Toate bune si frumoase am downloada ios-ul dar cand il bag in snowbreeze da o eroare.Poate cineva sa clarifice situatia,merge sau nu?

  • Iuiutz

    Nu merge

  • Sorin

    Pe langa faptul ca ai pus intrebarea off-topic, nu poti face jailbreak la 6.1.3 decat la un 3gs si la iphone 4 (si nu este tethered, adica ai niste probleme la restart)…pierzi timpul cu jb pe ipad 4 6.1.3, deocamdata nu merge