Prima Pagina aplicatii Asphalt 8: Airborne este prezentat intr-un nou gameplay trailer (Video)

Asphalt 8: Airborne este prezentat intr-un nou gameplay trailer (Video)

0

[youtube]http://youtu.be/Xtvt3Whop-s[/youtube]

  Imediat dupa terminarea keynote-ului de deschidere a WWDC 2013, compania Gameloft a publicat un prim gameplay trailer pentru noul Asphalt 8: Airborne, iar la E3 2013 a oferit jurnalistilor posibilitatea de a testa o versiune reala a titlului. In clipul video de mai sus aveti inregistrat gameplay-ul oferit de catre jocul instalat intr-o tableta de test a companiei Gameloft si observati ca tot ceea ce ni s-a aratat in primul clip video se regaseste inclusiv in cel de mai sus. Conform celor care l-au testat, stilul arcade este puternic resimtit in aceasta versiune a jocului, multe manevre par complet ireale si in asemenea trucuri ar fi farmecul noii versiuni a seriei Asphalt.

  Pana in prezent jocurile Ashpalt a celor de la Gameloft au fost destul de populare, au inregistrat multe descarcari si e greu de crezut ca aceasta noua creatie va fi in vreun mod diferita. Asphalt 8: Airborne va fi lansat in cursul acestei veri in App Store si de indata ce va fi disponibil va voi anunta.

Articolul anteriorIata cum functioneaza iWork pentru iCloud Beta (Video)
Urmatorul articolOSX Mavericks aduce interfata OSX Mavericks in iOS
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.