NCEnough limiteaza dimensiunea Notifications Center-ului in functie de notificarile pe care le ai

  NCEnough este un tweak publicat in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau putem limita dimensiunea Notifications Center-ului in functie de numarul de notificari pe care le avem necitite. Daca va uitati la imaginea de mai sus, veti observa ca tweak-ul ne ofera posibilitatea de a vizualiza un Notifications Center scurt daac avem o singura notificare necitita, el extinzandu-se pe intreaga lungime a ecranului in functide de ceea ce are de afisat. Separat de aceasta functionalitate, tweak-ul afiseaza status bar-ul in partea inferioara a Notifications Center-ului cand suntem in jocuri, ne permite sa interactionam cu majoritatea aplicatiilor cand deschidem centrul de notificari si ne permite sa modificam culoarea, dimensiunea si setarile alpha ale Notifications Center.

NCEnough will resize your NC to match the size of the content. This means that you will no longer have to pull the NC down all the way just to see one message or switch one toggle.

FEATURES

  • Autimatically resize the NC to match content.
  • Keep the status bar at the bottom of the NC. Perfect for when you are gaming and just want to have a peek!
  • Multitasking! You can now interact with most apps while looking at your NC!
  • Change COLOR, ALPHA and SIZE of the NC.

  NCEnough este fara discutie una dintre cele mai interesante si utile metode de a limita deschiderea inutila a intregului Notifications Center doar pentru a vizualiza cateva notificari, iar in Cydia il gasiti la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss.