Huawei lanseaza Ascend P6 – cel mai subtire smartphone din lume (Video)

  Astazi compania Huawei a lansat oficial Ascend P6, un smartphone Android care in momentul de fata este fara discutie cel mai subtire smartphone din lume. Dispozitivul are un ecran de 4.7 inch cu rezolutie 720p, un procesor quad-core, 2 GB RAM, camera frontala de 5 megapixeli si camera principala de 8 megapixeli, iar cu doar 6.18 mm grosime este mai subtire decat orice alt smartphone prezent pe planeta noastra. In afara acestei specificatii, terminalul nu se deosebeste in vreun fel de restul modelelor disponibile pe piata, nu sare in evidenta in fata HTC One sau Samsung Galaxy S4, asa ca ramane de vazut daca grosimea sa va fi atractiva sau nu.

  Huawei Ascend P6 este cu aproape 1.5mm mai subtire decat iPhone 5 si are totusi o baterie de 2000 mAh, insa ecranul de 4.7 inch necesita mult mai multa energie pentru a funcitona o zi intreaga, deci probabil vor exista si utilizatori nemultumiti. Terminalul urmeaza sa ajunga in magazinele din intreaga lume in lunile urmatoare, insa nu se stie cand ar putea fi disponibil in Romania.

4 COMENTARII

  1. Nu vreau sa fiu carcotasi si stiu ca probabil o sa ma injurati dar din unele poziții seamănă cu iPhone si acele inconite zici ca sunt din iOS