iPhone 5S ar putea fi mai gros decat iPhone 5, iPhone Lite este prezentat intr-o serie de schite folosite de catre producatorii de carcase

  In imaginea de mai sus avem o reprezentare 3D a iPhone Lite, denumirea data de catre producatorii de accesorii iPhone-ului ieftin pe care compania Apple urmeaza sa il lanseze. iPhone 5S si iPhone Lite sunt reprezentate in schitele de mai jos, ele fiind obtinute de catre producatorii de carcase de la oameni din interiorul fabricilor Apple, iar in baza sa sunt fabricate acum carcasele pentru viitoarele produse. Daca va uitati, veti observa ca iPhone 5S este prezentat ca fiind cu 0.1mm mai gros decat iPhone 5, insa restul dimensiunilor sale sunt indentice cu cele ale terminalului aflat acum in vanzare.

  iPhone Lite urmeaza sa aiba dimensiuni apropiate de cele ale iPhone 5 sau iPhone 5S, adica ar urma sa fie la fel de inalt si de lat, ar urma sa aiba acelasi ecran de 4 inch, insa ar urma sa fie mai gros. Daca va uitati si la reproducerea 3D a iPhone-ului ieftin, veti observa ca el are marginile mult mai rotunde decat iPhone 5 sau iPhone 4/4S ca are alt model de butoane, insa in rest nu exista diferente, nici in partea frontala, nici in partea din spate. Se stia pana acum ca iPhone-ul ieftin urmeaza sa aiba dimensiunile iPhone 5, insa ca el ar urma sa fie mai gros si sa aiba un design usor diferit, iar aceste schite confirma totul.

  Chiar daca vorbim despre documente neoficiale, producatorii le folosesc pentru a produce carcase, deci ar putea exista o urma de veridicitate in tot ceea ce vedem.