Prima Pagina Apple Opel Adam – prima masina vanduta in Europa cu Siri Eyes Free...

Opel Adam – prima masina vanduta in Europa cu Siri Eyes Free integrat (Video)

[youtube]http://youtu.be/W-WmjpVifkE[/youtube]

  Siri Eyes Free este un sistem conceput de catre Apple special pentru soferii care folosesc terminalul iPhone cand conduc si se bazeaza pe Siri pentru a trimite mesaje, rula melodii din libraria audio, sau cine stie ce altceva. Daca pana acum producatorii americani de masini s-au grabit sa implementeze functia in propriile automobile, iata ca in Europa Ope a ales sa integreze Siri intr-o masina entry level. In clipul video de mai sus aveti o demonstratie a modului in care functioneaza Siri Eyes Free in Opel Adam, masina fiind disponibila la pretul de 11.500€.

  Integrarea Siri Eyes Free costa 300€ si vorbim despre un buton dedicat in volan care de indata ce este apasat activeaza asistentul Siri din terminal si afiseaza unele informatii pe ecranul multimedia al masinii. Probabil in viitorul apropiat alti producatori vor avea sisteme asemanatoare integrate in masini, insa ramane de vazut cate dintre brandurile mari vor alege sa ofere clientilor interconectivitate cu asistentul Siri.

 • Helmer

  Merge si pe iPad

 • Emy

  Ce este asa senzational nu inteleg au montat un buton care reproduce functia home pe volan conectat la tel prin blutooth

 • Emy

  Bluetooth*

 • AKK

  @Emy: cu siguranta erai impresionat daca implementau S-Voice, nu?

 • Cosmin2013

  Prima masina care a folosit si foloseste Siri este Ferrari FF .. Ai ca optiune si iPad uri in tetiere..