Cei mai multi dintre voi sunteti multumiti de iOS 7

  Saptamana trecuta am pornit un sondaj prin care va intrebam care este parerea voastra in legatura cu noul iOS 7 lansat de catre compania Apple. Rezultatele sunt destul de surprinzatoare, cel putin pentru mine, deoarece majoritatea dintre voi ati spus ca va place schimbarea gandita de catre Apple pentru voi. Daca va uitati la imaginea de mai sus, veti observa ca 48.37% dintre voturi aproba modificarile implementate de catre Apple, 22.04% nu sunt chiara tat de entuziasmati de design, insa sunt multumiti de noua functionalitate.

  De aici incolo ramane aproape o treime dintre utilizatori care nu sunt incantati nici de design, nici de functii, lucru perfect normal, avand in vedere ca Apple nu putea impaca pe toata lumea. La sondaj s-au inregistrat 1443 raspunsuri.

13 COMENTARII

  1. dar putem afirma ca 52% nu sunt incantati de design cred. Eu asa trag concluzia dupa judecata mea, situatie in care ma regasesc si eu. Design bleah, functionalitate si noutati interesante.

  2. Daca va merge la fel de rapid ca ios 6 eu ma declar 80% multumit… Dar momentan merge groaznic… Am facut o comparatie intre beta 2 si 6.1.4 si am ajuns la concluzia ca trebuie sa trec la 6.1.4 (ambele telefoane erau iphone 5)

  3. @SunSetRo eu am votat pro design-ului…mie chiar imi place noua interfata…si apropo,am 19 ani …deci vezi cum vorbesti,ca vai cati ani au aia ce au votat pro design

  4. Darius, etalonul nu ar trebui sa fie persoanele de 19 ani in alegerea design-ului. Nu o lua ca o ofensa am 25 de ani si crede-ma imi aduc aminte cum priveam lucrurile la 18-19 ani, si erau fundamental diferite.
    Cum spuneam intregul design al iOS-ului 7 este destul de “ciudat” si mai mult culorile sunt foarte pale, sterse, mai greu lizibile, cel putin asa mi-a lasat mie impresia.

  5. Si mie mi sa parut destul de interesant 7 ..sunt cam 85 % multumit avand in vedere ca am incercat doar beta1 ..si pt cei ce nu le place designul din 7 cand apare varianta final prietenii nostri or sa lucreze la un jailbreak si mai mult ca sigur or sa scoata o tema de 6 pentru 7 :))