Prima Pagina BigBoss FYAFreeRamNC for NotificationCenter te ajuta sa eliberezi memorie RAM pentru a iti...

FYAFreeRamNC for NotificationCenter te ajuta sa eliberezi memorie RAM pentru a iti face iDevice-ul mai rapid

  FYAFreeRamNC for NotificationCenter este un tweak lansat in cursul acestei nopti in Cydia, iar principala sa functionalitate este de a elibera memoria RAM utilizata de catre iDevice-urile noastre, totul in ideea de a le face mai rapide. Daca va uitati la imaginea de mai sus, veti observa ca tweak-ul implementeaza un widget in Notifications center, acest widget afisandu-ne cantitatea de memorie RAM libera si disponibila pentru aplicatii, iar la simpla apasare a iconitei sale elibereaza o parte din cea ocupata de catre aplicatii.

FYAFreeRamNC activates the notifications and can be found in the center of the screen displays notifications iOS.Esso free RAM in the device and just click on the little button at the bottom to free up RAM memory and lightening the device and shutting down all unused … NotificationCenter addons can be enabled from the Settings app, in the Notifications panel.

  FYAFreeRamNC for NotificationCenter este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

  • Dan D

    Da numai ca s-ar putea sa il elibereze de tot
    Am vrut sa il instalez si a aparut o iconita cu un avertisment cum ca softul respectiv ar putea aduce daune grave telefonului.

  • Tziparu

    La mine nu se instaleaza ramane blocat!