MacBook Air este lider pe piata notebook-urilor din SUA

  MacBook Air-ul companiei Apple este unul dintre cele mai populare notebook-uri lansate vreodata pe piata, iar in SUA a devenit rapid lider multumita concurentei care nu a stiut sa aduca pe piata produse competitoare cel putin la fel de bune. Conform analistilor americani, MacBook Air-ul detine 56% din piata laptop-urilor subtiri si usoare, conform vanzarilor din primele 5 luni ale acestui an, restul de 44% fiind divizat intre competitorii companiei Apple si produsele corespunzatoare.

Intel fourth-gen [Haswell] CPUs help the updated MacBook Air achieve amazing battery life. The multitouch trackpad is still the industry’s best, and even better, the 13-inch MacBook Air now starts at $100 less than the previous model.

  In ciuda promisiunilor celor de la Microsoft de a aduce pe piata o versiune a Windows care sa convinga cumparatorii ca laptop-urile 2 in 1(cele echipate cu ecrane tactile) sunt viitorul, MacBook Air-ul este vazut ca fiind in continuare lider de piata si in a doua jumatate a acestui an. Apple are un produs extrem de bun, cu o autonomie a bateriei extrem de buna, ramane de vazut doar daca vor exista competitori destul de puternici pentru el.

2 COMENTARII

  1. daca nu esti gamer si-l vrei pt utilizare obisnuita (office, muzica, internet, filme) bateria aia e geniala. daca nu as avea deja un ultrabook mi l-as lua pe asta.