Travel Deals te ajuta sa gasesti rapid oferte turstice pentru populare destinatii din Europa

0

  Travel Deals este o aplicatie lansata saptamana aceasta in App Store, iar cu ajutorul sau puteti descoperi rapid oferte turistice pentru cele mai populare locatii din Europa. Aplicatia afiseaza locatiile turistice in baza unor parametri stabiliti de catre eoi, ele apartin unei agentii de turism din Romania si pentru a le cumpara trebuie sa o contactati. Travel Deals este disponibila intr-o versiune pentru iPhone/iPod Touch in App Store.

Oferte Turism – Travel Best Deals este o aplicatie turistica, ce contine oferte actualizate catre destinatii turistice diverse din Europa.Oferte Last Minute, Oferte Speciale si Oferte Early Booking. Aceste oferte sunt grupate in mai multe categorii, cazare, sejururi, circuite individuale. Aplicatia este gratuita si este disponibila in limba romana. Aplicatia este gratuita si este disponibila in limba romana.

Pretul initial:
Numele:
Travel Deals

Gratuit

s

Developer: Iosif Szego
Categoria: Travel


Descriere: Application available in Romanian only!

Oferte Turism – Travel Best Deals este o aplicatie turistica, ce contine oferte actualizate catre destinatii turistice diverse din Europa.Oferte Last Minute, Ofert…


Dimensiunea aplicatiei este: 4.9 Mb