Prima Pagina Noutati Un Samsung Galaxy S III ia foc in buzunarul unei fete, cauzeaza...

Un Samsung Galaxy S III ia foc in buzunarul unei fete, cauzeaza arsuri grave

  Ati auzit pana acum diverse povest cu iDevice-uri sau terminale Android care au luat foc instantaneu cand se aflau la incarcat, sau cand se aflau pe masa. Ei bine o fata de 18 ani din Franta a avut ghinionul de a fi arsa pe picior de un terminal Samsung Galaxy S III care a luat foc in timp ce se afla in buzunarul ei. In aceasta imagine veti vedea cat de grava a fost arsura si vorbim despre o problema care a necesitat o vizita la spital, va necesita destule zile de ingrijire si va lasa cu siguranta o urma permanenta pe piciorul tinerei.

  Pentru a inlatura terminalul fetei i-au fost taiati pantalonii si desi deocamdata nu s-a oferit o explicatie oficiala pentru combustia spontana, bateria este cel mai probabil vinovata. Puteti vedea ca intregul terminal este ars, a devenit inutilizabil, insa defectarea sa conteaza extrem de putin pe langa rana foarte mare ramasa pe piciorul femeii. Ca sa fiu sincer, orice producator de terminale mobile, fie Apple, Samsung, etc, ar trebui dat in judecata in asemenea cazuri pentru ca o problema de acest gen ar putea avea loc in timpul unui apel audio, iar atunci efectele ar fi devastatoare.

 • Sorin

  Asta e ca aia in bezinarie,daca vorbesti la mobil langa pompa de carburanti risti sa arunci peco in aer :))

 • Niceman

  Eu cred ca de la pantalonii aia de bumbac, cu prea mult plastic de la tel…. Iar treaba a fost simpla 🙂

 • Anonim

  ca tot vorbeam de iphone ars,asa din senin,rade ciob de oala sparta

 • Nicu

  da, dar ce fericita va fi cand va primi un S4 moka.

 • Cucus

  Un S4 moka? Esti copil.
  Asta-i treaba de cateva sute de mii de euro, daca se ajunge in justitie. Orice judecator o sa-i cocoseze pe Samsung la daune civile.
  Si nu vad pentru ce fata aia nu ar cere despagubiri pe masura.

 • PoWneR

  @Cucus , Nicu probabil a glumit.
  Stai linistit

 • aglaya

  Afara daca ai un avocat bun scoti daune de cateva sute de mii de euro.
  Adica de la 300-400.000 de euro in sus.
  Aici in Romania mori cu dreptatea in buzunar.
  Sau mori cu telefonul in buzunarul pantalonului …

 • remus

  de unde atatea sute de mii de euro? vbiti prostii. poate cateva zeci de mii de euro. dar avnd in vedere vocatii care ii are samsung sunt sigur ca o sa gaseasca ceva logic si care sa nu fie vina lor

 • Me

  Eu cred ca de la stat prea mult pe facebook se trage toata treaba…:D

 • cezarica

  Niceman daca era din Republica Bananiera Romania atunci iti ddeam dreptate intr-o oarecare masura legat de pantaloni, dar cum nu e prietene am o veste proasta pentru tine: esti un idiot.

  Bumbacul este cel mai bun material pentru ca fata de plastic asta nu se lipeste de tine daca arde si sa fie nevoit doctorul sa iti ia si o bucata de carne odata cu plasticul, tocmai de aia se si fac salopete si alte materiale de purtat la lucru din bumbac.

 • Victor D.