Prima Pagina Apple iPad Mini 2 cu Retina Display ar urma sa ajunga pe piata...

iPad Mini 2 cu Retina Display ar urma sa ajunga pe piata anul viitor din cauza problemelor de productie

  iPad Mini 2 cu Retina Display este unul dintre produsele asteptate de multi consumatori anul acesta, insa din pacate Apple nu pare capabila sa produca acest dispozitiv, cel putin nu anul acesta. Conform unei publicatii asiatice, Apple ar urma sa lanseze acest produs pe piata abia anul viitor, probleme cu fabricarea ecranelor impiedicand lansarea iPad Mini 2 in cursul acestui an. Impreuna cu iPad Mini 2, Apple ar urma sa vanda si actuala versiune a iPad Mini care nu are Retina Display, dar care va fi disponibila la un pret net inferior.

  Aceasta nu este prima si nici ultima oara cand auzim ca iPad Mini 2 cu Retina Display nu va fi lansata anul acesta, problemele pe care le au partenerii Apple parand sa fie prea greu de rezolvat, desi produsul este cel mai probabil planificat pentru lansare de cel putin 1 an de zile. E greu de crezut ca partenerii Apple vor reusi sa imbunatateasca yield rate-ul Retina Display-urilor pentru iPad Mini 2 pana in toamna, asa ca actuala versiune a iPad Mini ar putea sta pe piata mai mult de 1 an de zile.

  • Julius

    Nu are de ce sa fie probleme cu retina display,ecranele au tot evoluat in ultimii ani

  • bogdan

    adica nu s-au inteles cu producatorii sa scoata un panou la 15-20$ si sa ti-l vanda tie la 100-200$ si sa scoata aceasi marja de profit cu care sunt obisnuiti. Asa ca asteapta pana producatorii vor lasa la pret suficient cat apple sa-si pastreze profitul.
    Panouri cu aceasta densitate de pixeli se pot produce la nivel de serie de cel putin 5 ani incoace.
    Dar trebuie sa asteptam cativa ani pana cand chestiile astea ajung la preturi de nimic la iesirea din fab-uri si apoi ne sunt vandute cu adaos-uri astronomice de companii ce ni le prezinta ca ultimele inovatii tehnologice.