Prima Pagina Cydia FakeBanners iti permite sa generezi bannere de notificari false in iOS (Video)

FakeBanners iti permite sa generezi bannere de notificari false in iOS (Video)

[youtube]http://youtu.be/ULos8pa6i4Q[/youtube]

  FakeBanners este un tweak disponibil din cursul acestei nopti in Cydia, iar cu ajutorul sau putem genera bannere de notificari false pentru iOS-ul iDevice-urilor noastre. Tweak-ul are un meniu de setari disponibil in aplicatia Settings a iOS, iar acolo puteti seta textul pe care doriti sa il afiseze notificarea voastra, dar si iconita aplicatiei care va fi afisata pentru notificare, astfel ca puteti simula primirea oricarui tip de notificare. FakeBanners este disponibil gratuit in repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia si este compatibil cu toate iDevice-urile.

Fake iOS banners for any app you want. Just choose the app you want to fake the banner with, write your message and the your title and use Activator to show the fake banner.

 • Robert Valentin

  Zaone, desi am dat update la aplicatie(iDevice.ro), eu nu primesc notificari. Ce pot sa fac?

 • eSascha

  nci eu nu primesc notificari+in meniu(prima pagina care apare cand deschizi aplicatia) se suprapun paginile unele peste altele atunci cand iphone-ul e in landscape mode

 • @eSascha: Asta pentru ca nu incap acolo toate iconitele.
  @Basesku: Da, asta e vina mea, pentru ca am avut incredere in niste persoane care m-au inselat, asta e, o sa dureze, dar o sa fac si o noua versiune a aplicatiei. Reclamele oricum nu vor disparea.

 • Dumitru

  Nu gasesc aceasta aplicatie.te rog sa cauti si tu daca mai exista