Prima Pagina Apple iPhone 5S – cand poti astepta lansarea?

iPhone 5S – cand poti astepta lansarea?

  In ultimile saptamani am fost inundati de zvonuri ce au legatura cu iPhone 5S, si in subsidiar iPhone Lite, iar zilele trecute am aflat ca Apple a inceput deja sa produca viitorul dispozitiv. In general compania Apple cere inceperea procesului de fabricare pentru noi produse cu aproximativ 2 luni inaintea lansarii lor pe piata, asa ca in cazul iPhone 5S vorbim despre o lansare ce ar putea avea loc in septembrie. Apple a lansat anul trecut iPhone 5 in a doua jumatate a lunii septembrie, iar anul acesta ar putea repeta strategia, mai ales daca a inceput deja sa fabrice terminalul.

  Desi s-a spus ca procesul de fabricare ar fi inceput cu intarziere fie din cauza problemelor cu cititorul de amprente, fie din cauza posibilei implementari a unui ecran de 4.3 inch, in final lansarea nu are motive sa fie amanata. Singurul lucru care ar putea motiva Apple sa nu lanseze iPhone 5S in septembrie este iOS 7, insa procesul de dezvoltare a sistemului de operare pare sa decurga normal. Eu ma astept ca iPhone 5S sa fie anuntat in prima parte a lunii septembrie, iar lansarea oficiala o astept in a doua parte, exact ca anul trecut.

  Privind rapid pe calendar, datele de 20 sau 27 ar putea fi alese de catre Apple pentru lansarea dispozitivului, compania lansand aceste terminale doar in zilele de vineri. In ceea ce priveste posibila prezentare, datele de 2, 9 sau 16 pot fi luate in calcul, Apple lansand minim 9 zile intre o prezentare si lansarea unui terminal.

 • Lautihgieb

  yeah de ziua mea 😀 26

 • Cosmin111

  Nici acum nu merg notificarile,dupa update.. Ip5 neverlock ,fara jb

 • Lautihgieb

  @cosmin111 mie imi merg,tot pe 5 fara jb,dar nu conteaza asta 🙂

 • Nicolae George

  In accea poza iphone 5s apare cu iOS 6…
  dar la wwdc2013 au spus ca va aparea cu iOS 7…

 • thewildnath

  @Nicolae George, serios?
  Chiar nu-mi vine sa cred ca oamenii cred in orice poza de pe net……

 • Cosmin111

  ce ar fi de facut sa primesc si eu notificari? am reistalar aplicatia, nimic 🙁