iDevice.ro 1.2.4 update este disponibil in App Store

  Dupa o lunga lupta cu rezolvarea problemelor aplicatiei iDevice.ro, am placerea sa va anunt in aceasta seara ca versiunea 1.2.4 este disponibila in App Store si rezolva problemele notificarilor push. Acum aplicatia trimite notificari in mod corect atat pe iOS 6, cat si pe iOS 7, iar numarul de notificari din badge-ul aplicatiei se reseteaza automat la deschiderea ei. Desigur ca am nevoie dr confirmarea voastra ca lucrurile functioneaza fara probleme, asa ca astept feedback in comentarii.

  Separat de acest update, va spun ca din pacate am incercat sa va aduc si o versiune complet schimbata a aplicatiei, insa dupa 6 luni de minciuni, unul dintre colaboratorii mei m-a lasat “cu ochii in soare”, asa ca nu va pot oferi ceea ce stiu si eu ca merita un blog de acest gen, desi incerc. Sper ca in urmatoarele luni sa am o versiune complet modificata a aplicatiei pentru voi, din pacate va dura, nu este ieftin sa dezvolti asa ceva, iar munca gratuita e rareori buna.

Sustine comunitatea iDevice.ro! Inregistreaza-te ca si membru si primesti gratuit inregistrare de UDID pentru a testa iOS 7!

Pretul initial:
Numele:
iDevice Ro Push App

Gratuit

s





Developer: Victor Campeanu
Universala
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si nu numai.

iDevice.ro este c…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.3 Mb