iOS 7 si o problema a senzorului de proximitate in timpul apelurilor

  La scurt timp dupa instalarea iOS 7 beta 3 am observat ca in timpul convorbirilor telefonice exista o mica problema cu senzorul de proximitate, mai exact butoanele se apasau cand terminalul era lipit de ureche. Nu stiu cum a modificat Apple iarasi functionalitatea acestui senzor de proximitate din iPhone 5, insa compania este pe cale sa repete problemele pe care extrem de multi posesori de terminale iPhone 4 le-au avut in momentul in care dispozitivul a fost lansat pe piata, multe unitati fiind inlocuite in magazinele companiei.

  N-am avut probleme de acest gen cu iPhone 5 inainte de a instala iOS 7 beta pe el si sunt sigur ca multi dintre cei care le experimenteaza acum au trecut prin exact aceeasi situatie. Stiu ca vorbim despre o versiune beta a sistemului de operare, insa Apple are prostul obicei de a duce probleme de acest gen chiar pana in versiunea finala a unui sistem de. Voi ati intampinat aceasta problema in utilizarea iOS 7 beta 3?

27 COMENTARII

  1. Da am observat si eu aceasta problema, de multe ori apas “mute” si dau vin pe cel cu care vorbesc, pana cand m-am prins si eu de problema. Eu am o problema mare cu bateria se descarca foarte repede. E si la voi la fel ?!

  2. De la folie face figuri. Am facut restore peste restore ca sa rezolv problema pe 4.3.3 ca sa imi dau seama intr-un tarziu ca folia era de vina. Scoate-i folia zaone sau decupeaz-o in jurul senzorului si rezolvi problema

  3. Si eu am avut probleme de avest gen, cu butoanele mute si speaker.. Si am folie care e decupata in jurul senzorului, a camerei si a difuzorului. Sper sa remedieze problema asta si problemele cu camera pana la versiunea finala.

  4. Un alt bug pe iOS 7 beta 3 iphone 5: daca incerci sa initializezi un facetime call si iti apare ca persoana respectiva nu e available pt facetime, cand incerci sa o suni normal se inchide iphone-ul

  5. Am eu folie decupata pe iphone 5 si cel putin de 1-2 ori pe zi, cand vorbesc se da pe speaker …. Este enervant , si totodata spupid ca nu rezolva un lucru asa marunt dar atat de enervant :|..

  6. Mie pe iPhone 4 7beta 3 imi consuma uneori bateria foarte repede si asta daca uit sa apas butonul de inchidere, ma enerveaza la culme. Stiu ca mai am 78% baterie si intr-o ora e inchis.

  7. Treaba cu senzorul de proximitate am patit-o pe iphone 4 la ios 5.1.1 si intr-adevar am decupat folia sus la senzor si a mers…dar nu e normal, el trebuie sa mearga si cu folie fara probleme. La 4s am testat 1 sapt ios 7 beta 3 si mergea. Am renuntat la el din cauza bug-urilor si a bateriei. Nu mai revin la el decat dupa lansarea oficiala cand citesc commenturi si ma asigur ca e cat de cat ok. In stadiul in care e acuma e PRAF!

  8. si eu confirm acelasi lucru, in timpul convorbirilor trece direct pe modul speaker, probabil se activeaza ecranul si ating cu urechea pe modul “difuzor”……nu ma deranjeaza pt ca stiu ca e beta dar cateodata esti intr-o convorbire mai intima si dintr-o data ceilalti din jurul tau aud tot ce vorbesti tu (bineinteles pt 2-3 secunde cat realizezi tu ca s-a intamplat ceva) 🙂 ….nu cred ca e de la folie pt ca pe ios 6.1.4 nu face asa

  9. Salutare! Eu am un iPhone 5S, de cateva luni (cumparat de nou) si de cateva zile a aparut problema cu senzorul de proximitate – nu se inchide ecranul cand vorbesc… Am iOS 8.3 instalat si problema persista (desi am trecut de pe 8.2 zilele astea). Aveti vreo sugestie? Mersi! 🙂