Foxconn angajeaza 90.000 de oameni pentru lansarea iPhone 5S

  Foxconn este principalul partener Apple in ceea ce priveste producerea de iDevice-uri, iar acest lucru ii garanteaza contracte de miliarde de dolari anual. Pentru iPhone 5S, Apple a apelat din nou la Foxconn, fabricile companiei urmand a produce cea mai mare parte dintre unitatile livrate in lumea intreaga. Pentru a face fata cererii si a onora contractele cu Apple, cei de la Foxconn au inceput un proces de angajare de 90.000 de persoane, toate acestea urmand a face parte din echipele care produc terminalele iPhone 5S in urmatoarea perioada.

The company will require as many as 90,000 new employees at its Shenzhen complex in Guangdong Province to fill the massive orders from Apple, the sources said. Hon Hai has completed testing for the assembly of the new iPhone and is well prepared to begin production, according to the source. 

  Conform raportului publicat astazi, cei de la Foxconn nu ar fi inceput inca sa produca terminalul iPhone 5S, procesul urmand a incepe dupa ce un numar suficient de angajati va intra in fabrici. Compania ar fi testat cu succes liniile de productie ale noului terminal si asteapta doar angajatii care sa inceapa procesul de asamblare. Desi cifra de angajati este mare, nu trebuiie sa uitam ca vorbim despre China si despre o companie care produce milioane de iPhone-uri in fiecare luna.