Un nou bug genereaza o inchidere automata a ecranului noilor MacBook Air 2013 (Video)

[youtube]http://youtu.be/BRB0fkrVIF8[/youtube]

  Problemele noii serii MacBook Air 2013 nu par sa se termine, iar dupa cele generate de WiFi, Photoshop sau driverele placii de sunet, iata ca acum unii utilizatori experimenteaza ceva diferit. Daca va uitati la clipul video de mai sus veti vedea ca simpla ridicare si asezare a unui MacBook Air 2013 pe masa poate genera o inchidere intermitenta a ecranului, insa in unele cazuri sistemul intra in sleep mode. In timpul inchiderii intermitente a ecranului totul functioneaza in background, insa pentru a reveni din sleep mode trebuie apasat butonul de pornire, problema fiind in principal experimentata de catre cei care utilizeaza laptop-ul pe baterie.

  Conform clipului video, problema pare a avea legatura cu unele cabluri sau unii senzori ai MacBook Air-ului si nu cu software-ul in baza caruia ruleaza totul, mai ales ca vorbim despre inchideri care au loc in momentul in care laptop-ul este mutat. Deocamdata cei de la Apple vor fi dispusi sa preia Air-urile aduse in garantie, urmand ca apoi sa lanseze un software update care sa rezolve problema. In Romania beneficiati de garantia internationala Apple la cele doua service-uri autorizate din Bucuresti.

6 COMENTARII

  1. Da recent si-au obtinut acreditarea. Cam ei se ocupa de samsung, htc cam toate marcile de telefoane mobile cu mici exceptii. Personal as merge in pe mana noumax, apoi istyle, si in ultima instanta la cei de la cordon.

  2. Cordon… Am avut experiente superbe cu ei… Sunt absolut lenti la orice, cele 15 zile legale de reparatie la ei sunt sfinte (adica dureaza minim 15 zile). Si vorbesc prin prisma unei relatii service – service, nu end user – service! Experienta a fost la fel de “fantastica” si cu produse HTC, si cu Evolio, si cu gamele de HP pe care tot ei le “repara”, samd. Comunicarea cu ei? Hmmm… La nivelul anilor ’90…