iOS 7 beta inca nu blocheaza posibilitatea de a decoda iPhone-uri folosind Gevey

  iOS 7 beta este disponibil de aproape 2 luni de zile pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS si destule persoane l-au instalat pe terminale care sunt asociate unui cont de dezvoltator, ia mai apoi au utilizat cartele Gevey pentru a efectua decodarea lor. Desi Apple a luptat pentru a bloca posibilitatea de a decoda iPhone-urile sale folosind aceste metode, se pare ca in iOS 7 nu a avut intentia de a bloca aceasta metoda de decodare pentru terminale iPhone, insa nu trebuie sa credeti ca Apple va mentine aceasta „gaura” de securitate disponibila la nesfarsit deoarece acest lucru nu se va intampla, compania trebuind sa si vanda terminale codate.

  Presupun ca iOS 7 beta va bloca intr-un final posibilitatea de a mai decoda terminale iPhone folosind cartele Gevey de decodare, insa acest lucru se va intampla cel mai probabil abia in toamna, cand versiunea finala va fi lansata oficial. Avand in vedere ca o solutie software de decodare pentru terminale iPhone nu va mai fi lansata prea curand, sau vreodata, aceste cartele ramand singura modalitate de a mai decoda smartphone-urile Apple, iar daca iOS 7 le va bloca complet, atunci va fi gasita o noua metoda de a le decoda.

Articolul precedentJotter – o aplicatie pentru notite care recunoaste scrisul de mana
Articolul următoriOs 7 beta 5 a fost lansat de catre Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.