Prima Pagina Apple iOS 7 beta 5 – un update minor, centrat pe elemente de...

iOS 7 beta 5 – un update minor, centrat pe elemente de design

  iOS 7 beta 5 este disponibil inca din cursul serii trecute pentru toti posesorii de iDevice-uri, noua versiune a sistemului de operare fiind lansata la doar o saptamana distanta de iOS 7 beta 4. Graba cu care Apple lanseaza aceste versiuni beta ale iOS 7 sugereaza faptul ca in luna septembrie versiunea finala trebuie sa fie pregatita pentru lansare si lucrurile intra in linie dreapta. Noua versiune beta lansata aseara contine doar modificari minore, dupa cum v-am prezentat si in acest articol, ele aducand schimbari in principal in ceea ce priveste elementele grafice ale interfatei de utilizator.

  E putin probabil sa mai vedem functii noi implementate in iOS 7 inaintea lansarii, iar ceea ce nu a fost inca implementat si prezentat de catre Apple este tinut secret pentru a fi anuntat impreuna cu iPhone 5S. Exista posibilitatea de a vedea noi modificari in ceea ce priveste elementele grafice ale interfatei de utilizator, insa nu va asteptati la schimbari majore deoarece ele nu vor veni. Daca vreti sa instalati iOS 7 beta 5 fara a avea probleme la activare, atunci puteti inregistra un UDID pentru iOS 7 aici.

 • Patronu

  Da…un update naspa care mareste timpul de boot la 3 minute.@zaone e valabil doar pt iphone 5 fundalul alb si mar negru la boot?Am 4s alb si nu merge :((

 • xxz

  Mai are cineva probleme cu appstore? Mai exact cand vreau sa descarc o aplicatie cumparata, ma pune sa o mai cumpar o data. Iphone 5, UDID inregistrat.

 • Patronu

  Nu

 • dragonul

  *interfetei

 • Budash

  Asteptam ceva schimbari , dar …..
  Eu personal vreau performanta nu o amestecatura de culori