Consiliul director al Apple este ingrijorat din cauza faptului ca Apple nu “inoveaza” sub conducerea lui Tim Cook (VIdeo)

  Apple este de mai bine de un an de zile acuzata ca nu inoveaza, ca nu lanseaza produse inovatoare precum iPhone-ul sau tableta iPad, iar “ingrijorarea” jurnalistilor a ajuns acum la nivelul consiliului director al celor de la Apple. Conform unui jurnalist al celo de la Fox News, membrii consiliului director al Apple considera ca ar trebui sa apara mai multe inovatii din cadrul companiei, considera ca Tim Cook ar trebui sa puna mai multa presiune pe angajati pentru a dezvolta produse revolutionare si pentru a le lansa cat se poate de repede.

From what we understand, there is concern at the board level, sources are telling the Fox Business Network, about the pace of innovation over at Apple. What have they had lately? They had the iPad and a few other things, but they don’t have anything innovating from what came from Steve Jobs and that concern is basically manifesting into pressure on Tim Cook to innovate, and to do something fast. We should point out, this is an interesting boardroom drama. It does not mean that Tim Cook is out of a job or that there is a job search out there, we don’t know that and I don’t believe that is happening. In fact, sources inside Apple are saying that’s not the case. 

What we are able to confirm is that the board is worried about what is in the pipeline. Do they have the right stuff in the pipeline? Do they have innovative stuff in the pipeline? Do they have stuff to keep the momentum going?

  Desi membrii consiliului director nu iau in calcul inlocuirea lui Tim Cook, ei incep sa puna presiune pe actualul CEO si acest lucru nu este de dorit. E normal ca Apple sa nu lanseze in fiecare an produse revolutionare precum iPhone-ul sau tableta iPad, acestea fiind in proces de dezvoltare pentru ani si ani de zile inaintea lansarii. E normal ca Apple sa aiba perioade in care sa dezvolte produsele actuale fara a lansa altele compet noi, iar presiunea nu este de dorit, deoarece ea va determina lansarea prematura a unor produse care s-ar putea dovedi a fi un esec.

  E greu de crezut ca Tim Cook ca va fi fortat sa aduca pe piata produse despre care nu considera ca sunt pregatite pentru lansarea publica, insa ramane de vazut cum va evolua situatia in viitor.