Prima Pagina Apple iPhone 5S urmeaza sa contina un buton Home convex din safir care...

iPhone 5S urmeaza sa contina un buton Home convex din safir care ascunde un cititor de amprente

  Am aflat ca iPhone 5S urmeaza sa fie prezentat pe data de 10 septembrie de catre compania Apple, insa daca doriti sa aflati noutati despre cititorul de amprente, atunci va spun ca Apple urmeaza sa il includa in butonul Home, care ar urma sa fie protejat de o structura convexa din safir. Noul buton Home va fi implementat diferit, adica nu va mai reprezenta o “gaura” in partea inferioara a terminalului ci va iesi in exterior. Din cauza noului mod de implementare, cei de la Apple au ales safirul pentru protejarea butonului Home, materialul fiind extrem de rezistent.

Convex home button creates space for fingerprint sensor; yield to improve. We think that a fingerprint sensor will be placed under the home button of iPhone 5S. However, assembling it could be difficult as the space under home button is limited as it already has to accommodate the Lightning connector, speaker and microphone. Thus, we think the shape of the home button could be changed from concave to convex to create more space for a fingerprint sensor. 

  Noua implementarea a butonului Home si cititorul de amprente urmeaza sa fie implementate inclusiv in viitoarele iDevice-uri, cei de la Apple intentionand sa ofere tuturor posesorilor de terminale posibilitatea de a utiliza noul sistem. Daca iPhone 5S urmeaza sa contina acest nou buton Home convex, atunci cel mai probabil iPad Mini 2 si iPad 5 il vor include anul acesta, iPhone 5C ramanand fara el, fiind o versiune ieftina a iPhone. Separat de acest buton Home si cititorul de amprente, iPhone 5S urmeaza sa aiba design-ul iPhone 5, urmeaza sa contina un chip A7 si o camera de 12 megapixeli.

Sapphire prevents home button from being scratched. A convex home button could be more easily scratched, so a harder material is required. We believe Apple will switch from plastic to sapphire, whose hardness is second only to diamond. Sapphire would protect the home button from being scratched and the fingerprint sensor from being damaged.

  V-am spus deja ca iPhone 5S si iPhone 5C urmeaza sa fie prezentate pe data de 10 septembrie, asa ca mai avem putin de asteptat.

 • Nicul

  Rad de ma sparg daca nu va avea niciun senzor de amprenta.

 • Bobby67

  Sa vezi ce baza de date or sa-si faca cu amprente.Nu suntem destul de ascultati,acum o sa aiba si amprentele noastre!

 • Arthur

  Normal ca nu o sa aibe un cititor.

 • Marius

  Sper ca acest zvon sa nu fie adevarat, altfel vom avea un iPhone cu un fel de “basica” in partea de jos. Total inestetic si ne-ergonomic, sa ai un buton home in relief, cred ca e un feeling foarte aiurea sa apesi chestia aia.
  Era o idee daca il puteau incorpora in display, sau sub el, intr-un colt…fara sa deranjeze in vre-un fel si fara sa afecteze design-ul, insa probabil aveau costuri mult prea mari ca sa puna asta in pratica.

 • Mitel

  Like lu’ bobby :))

 • Dan Dmx

  @Marius… gandeste-te ca pana acum un an , majorritatea tleoanelor aveau utoane in exterior…

 • slab

  Wow super mega fantastic. Acelasi design camera de 12 megapixeli.cel mai tare telefon.asa ceva nu mai gasesti pe piata. Dezastru

 • Costi

  deci o sa avem un iphone cu tate :))

 • bogdanstefan

  sper din tot sufletul sa nu fie adevarata treaba cu butonul in relief… ar fi o idee foarte proasta (cel putin aparent… )

 • Xyzt

  Mai bine ar pune un led RGB in butonul HOME, ar fi mult mai folositor. 😐

 • Pingback: iPhone 5S - o presupusa carcasa sugereaza modificarea butonului Home si a camerei | iDevice.ro()