iPhone 5S – noi componente par sa confirme implementarea unui dual flash LED

  Acum cateva saptamani de zile au aparut primele zvonuri care sugerau faptul ca iPhone 5S urmeaza sa aiba implementat un dual flash LED care ar urma sa imbunatateasca capacitatea sa de a inregistra poze in conditii de luminozitate scazuta. Chiar daca pana acum am avut doar zvonuri, iata ca o serie de componente prezentate astazi intr-o imagine par sa confirme faptul ca terminalul urmeaza sa aiba implementat un dual flash LED. Componenta din imagine are un locas alungit in zona flash LED-ului si acest lucru sugereaza faptul ca vom avea doua LED-uri pentru iluminare in locul unuia singur, insa vom vedea pe 10 septembrie daca imaginile sunt reale sau nu.

  Aseara am aflat ca Apple intentioneaza sa implementeze in iPhone 5S aceeasi camera de 8 megapixeli, dar cu un senzor de imagine mai bun si aperture f2.0, iar alatuararea unui dual flash LED nu va face altceva decat sa imbunatateasca si mai mult pozele inregistrate cu acest terminal.

4 COMENTARII

  1. @Andrei: uite ca si HTC a scos de 4 megapixel si se vinde in draci? Esti naiv daca crezi ca megapixelii fac o poza se iese mai bine! Crezi ca lumia 1020 sau care o fi ala de 41 mpx scoate poze mai bune decât o compacta de 8 mpx de ex te inseli amarnic.