Prima Pagina iPhone Un contrabandist a incercat sa treaca granita in China cu 66 de...

Un contrabandist a incercat sa treaca granita in China cu 66 de iPhone-uri lipite de corp

  Asiaticii sunt extrem de inventivi, iar in cursul zilei de ieri cativa dintre ei au incercat sa treaca granita in China cu cateva zeci de iPhone-uri lipite de corp. Primul dintre ei avea nu mai putin de 66 de terminale lipite de corpul sau, iar in imaginea de mai sus vedeti cum au fost aranjate ele. Ofiterilor vamali li s-a parut suspect modul barbatul din cauza modului in care raspundea la intrebari si se comporta in preajma lor, asa ca au facut o verificare mai amanuntita si au descoperit cele 66 de terminale lipite de corpul sau.

  Desigur ca aceasta nu a fost singura persoana care a incercat sa treaca granita in China cu iPhone-uri, deoarece cateva zecid e minute mai tarziu un alt barbat a fost descoperit cu 16 iPhone-uri lipite de corp. In total ieri ofiterii vamali din China au reusit sa opreasca 222 de terminale mobile sa intre ilegal in tara, iar acesta nu este un record pentru ei.

 • Markovnikov

  in china sau din china? de ce le-ar baga in tara cand in tara se fac?!

 • MihaiB

  “Hai baieti, trecem granita!”.

 • Skero666

  @Markovnikov exact asta imi incurca si mie gandurile 🙂

 • rundown

  leo fi luat la kil de la pirati :))

 • AKK

  In loc sa tot puneti intrebari, mai bine cititi articolul original: 8月8日下午5时许,正值罗湖口岸通关高峰时间段,香港旅客郑某经罗湖口岸入境,他身穿格仔衬衫和休闲长裤,手里拿着一个塑料(10630, -190.00, -1.76%)袋,走路身体僵硬,且绕着远离关员的通道左侧行走,引起当班关员怀疑。

 • Cristi

  @AKK, sa stii ca nu esti singurul care stie mandarina. Totusi, putin cam evident modul in care vrei sa te dai mare cu asta, nu crezi ?

 • AKK

  @Cristi, defapt nu stiu boaba de mandarina 🙂 Am folosit Google Translate!