FIFA 14 va fi disponibil gratuit in App Store

  In cursul zilei de astazi vicepresedintele executiv al EA Sports, Andrew Wilson, a anuntat ca versiunea pentru terminale mobile a FIFA 14 urmeaza sa fie oferita gratuit utilizatorilor de pe toate platformele. Nu au fost oferite detalii in legatura cu modul in care cei de la EA Games urmeaza sa-si monetizeze jocul, insa probabil vor exista in-app purchase-uri pentru functiile importante ale aplicatiei. Cei de la EA Games au inteles ca modelul freemium este extrem de profitabil in App Store si intentioneaza sa se utilizeze de el pentru a produce bani cu noul joc, ramane acum de vazut cat de multi utilizatori vor fi incantati de el.

  FIFA 14 pentru iOS va aduce un motor grafic imbuntatit, dar si un nou sistem de controlare a jucatorilor, cei de la EA Games fiind extrem de mandri de noua mecanica. Deocamdata nu se stie cand urmeaza sa fie lansat FIFA 14 in App Store, insa probabil pana la sfarsitul lunii viitoare il vom avea disponibil pe terminalele noastre.

10 COMENTARII

  1. In cazul in care va fii in app purchase se va mai putea beneficia de ceea ce ai cumparat, pe un nou terminal (asa cum e acum pentru aplicatiile odata cumparate) sau va trebui sa cumperi din nou in cazul schimbarii telefonului sau a unui update ?

  2. Fifa13 este f misto, păcat de grafica…sunt resurse totuși la o grafica muuuuult mai buna si nu înțeleg de ce nu iau măsuri EA! Știe careva de situri gen turnee la Fifa13?!? Sau undeva unde gasesti nick-uri de jucatori romani pt ai adauga la friends? Bat cam tot ce misca online….95% win

  3. Am vazut un videoclip cu fifa 14… n-au schimbat absolut nimic la grafica. Isi bat joc pentru ipad, in schimb pun iap de parca as finanta eu echipa… nu se poate sa pui atatea iap-uri…

  4. Am o problema! Pe cine pot contacta? Am instalat fifa 14 am platit 5 euro pe pack ‘ul cu manager mode si toate cele. Am reinstalat soft’ul pe telefon si ini cere din nou banii … Se poate face ceva????