Vodafone Romania sustine ca acopera in proportie de 90% orasele in care are active retele 4G LTE

  Astazi operatorul de telefonie mobila Vodafone Romania a anuntat prin intermediul propriului cont twitter ca acopera outdoor in proportie de 90% orasele in care are active retele 4G LTE. Importanta aici este expresia outdoor, deoarece vorbim doar despre accesarea ei din afara cladirilor, iar in interiorul cladirilor deocamdata nu a fost publicata o cifra priivind acoperirea in respectivele orase. Vodafone Romania are in momentul de fata active retele 4G LTE in principalele orase din Romania, iar daca intentionati sa le accesati reteaua doar cand va aflati in afara unei cladiri, atunci veti beneficia de acoperire aproape oriunde.

  Vodafone Romania are, probabil, cea mai extinsa retea 4G LTE din Romania in momentul de fata si mai multe detalii despre acoperire puteti gasiti aici.

13 COMENTARII

  1. Iti trebuie sim special pt 4g. Vodafone si orange au anuntat ca vor avea retele 4g comune. Deci nu vor fi diferente de acoperire.

  2. In Cluj semnal 4g Vodafone este in zona centrala si semicentrala si chiar in zonele m ai perferice in functie de antene lor cum sunt plasate .
    Ce spun m ai sus este verificat de mine pe un iphone 5 cu optiune 4 g de la Vodafone care costa 5 euro in plus fata de abonament sau la abonamentele red 45 si 65 este gratis.
    Eu zic ca intr-o perioada destul de scurta este o acoperire buna in Cluj .

  3. Adevarat acoperă probabil orașele in Proporția spus dar nu si acoperirea totala in orașe… Cert e ca e muuuult pe orange care au ramas rau in urma ma bate gandul sa renunt la orange

  4. Deci nici macar in orasele in care au LTE nu au acoperire 100% …… Hahaha…. Da super anunt Vodafone….. Lasand la o parte faptul caci numai orasele mai mari au ceva parte de Vodafone LTE……. Restul candva cand LTE va fi invechit ca si sistem…..

  5. Sondaje mincinoase , eu stau in sectorul 5 ( viilor) si abia vorbesc la,telefon , semnal prost ,culmea este ca Vodafone știe de aceasta problema si ridica din umeri . Așa ca 4 g este doar praf in ochi pentru a atrage potentialii cumpărători .

  6. Numai Vodafone Romania putea da un asa comunicat de presa. E ca si cum as da eu comunicat de presa ca wireless-ul meu are acoperire 100% la mine in casa…