iPhone 5C – o prezentare a carcaselor colorate (Video)

[youtube]http://youtu.be/wXRM0xjEwuc[/youtube]

  Avand in vedere ca in China se vand peste tot carcase ale iPhone 5C, aproape oricine isi poate achizitiona una de oriunde doreste, asa ca cineva din SUA s-a gandit sa-si cumpere toate modelele facute de chinezi pentru a le prezenta lumii intregi. In clipul video de mai sus puteti vedea toate carcasele colorate ale terminalelor, ele fiind facute in baza unor schite obtinute de la partenerii Apple si ar trebui sa fie cat se poate de aproape de cele reale, daca nu chiar identice. Practic tot ce vedeti in clip ar trebui sa vedeti si cand Apple urmeaza sa prezinte iPhone 5C pe data de 10 septembrie, asa ca ar fi bine sa va obisnuiti cu ele.

  In alta ordine de idei, daca se intampla sa cititi pe vreun website obscur ca un retailer din Romania a obtinut „in exclusivitate” carcasele iPhone 5C(versiunea alba arata din fata ca un iPod Touch), ar fi bine sa nu va lasati pacaliti. Unii incearca sa isi faca publicitate mincinoasa cu carcase cumparate din China, ele neavand nicio legatura cu ceva oferit cuiva de catre Apple.

Articolul precedentiPhone 5S auriu – noi imagini cu carcasa versiunii albe
Articolul următorApple pregateste lansarea OS X Mountain Lion 10.8.5
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.