iPhone 5S auriu – noi imagini cu carcasa versiunii albe

  Dimineata v-am prezentat primele imagini in care, ceea ce pare a fi, o carcasa aurie a iPhone 5S apare intr-o comparatie cu iPhone 5, insa acea carcasa nu avea montate marginile laterale colorate. Ei bine, acum am pentru voi o carcasa complet asamblata si butoanele/sim tray-ul terminalului, iar dispozitivul arata destul de bine daca vorbim despre versiunea alba si nu despre cea neagra. Dupa cum v-am spus si dimineata, auriul ales de catre compania Apple nu este “tipator”, nu iese in evidenta chiar atat de mult pe cat credeau unii, iar acest lucru face terminalul elegant, diferit si probabil asa vor fi date uitarii preconceptii in legatura cu persoanele care l-ar putea cumpara.

  Probabil in zilele urmatoare vom vedea carcase complet asamblate ale terminalelor iPhone 5S in versiune alba/neagra, asa ca vom sti cat se poate de clar ceea ce urmeaza sa ne ofere compania Apple incepand din aceasta toamna.

13 COMENTARII

  1. @Cristi: Eu “bateam campii”… Se pare ca trebuie sa explic ceea ce am scris, din nou. Am spus asa: sa vezi ce o sa se afiseze COCALARII cu aifonul auriu. Asta, in mintea ta se traduce ca toata lumea care va avea asa ceva va fi “cocalara”? Si mie imi place aurul si poate imi va placea si pe auriu 5S-ul…si poate il voi cumpara. Daca ai BMW si iPhone nu inseam a ca esti si cocalar…nu stiu de ce va simtiti, oti avea motivele voastre…Adevaratii cocalari vor “purta” telefonul opulent, ca e auriu. Nu pentru ceea ce va insemna din p de v tehnologic. Asta am scris.

  2. Daca materialul din care este facuta marginea e la fel de prost ca cel de la iPhone-ul meu 5, motiv pentru care am schimbat 3 pana acum, nici nu ma gandesc sa mi-l iau

  3. @Khaan, acum i-ti explic eu tie: ce am scris in com trecut am scris datorita acelor persoane care, catalogheaza iPhone-ul auriu si bmw-ul cu A FI COCALAR. Uni considera lucrurile scumpe sau extravagante ca sunt purtate sau folosite numai de asa zisi cocalari. Eu unul nu ma simt, dar daca a fi cocalar inseamna sa ai iPhone auriu… inseamna ca sunt 🙂

  4. In opinia mea….persoanele care nu-s permit a fi exteavagante din diverse motive,principii,spun multe si “nevrute”,ori ….Vulpea cand n-ajunge la struguri,spune ca-s acrii,multi nu vor sa inteleaga un lucru,diverisficarea incearca sa acopere toate gusturile,si cum gusturile-s diferite…..alegi in plm ce-ti place si atat,fara sa te caci in gustul concetateanului tau!!!!