Apple pregateste lansarea OS X Mountain Lion 10.8.5

  In cursul zilei de ieri compania Apple a lansat o versiune finala a unui prerelease build al OS X Mountain Lion 10.8.5, numarul build-ului fiind 12F35. Acest build a fost oferit de catre compania Apple doar angajatilor sai si se pare ca el a venit impreuna cu un changelog care reprezinta notele finale privind schimbarile implementate de catre compania Apple. Cei din Cupertino au obiceiul de a oferi build-uri de genul acesta angajatilor care le testeaza inaintea lansarii finale, compania rezolvand eventualele probleme ale sistemului de operare in baza feedback-ului oferit de catre angajati in una sau doua saptamani de utilizare.

  • Fixes an issue that may prevent Mail from displaying messages
  • Improves AFP file transfer performance over 802.11ac Wi-Fi
  • Resolves an issue that may prevent a screen saver from starting automatically
  • Improves Xsan reliability

  Dupa cum puteti vedea si din changelog, nu exista schimbari notabile, aceasta putand fi ultima versiune a OS X Mountain Lion lansata de catre Apple.

4 COMENTARII

  1. “performance over 802.11ac Wi-Fi” ?! asta inseamna ca printr-un update de SOFT, Mac-urile vor avea 802.11ac ? Sau doar ca viitoarele Mac-uri au AC ?

  2. Sper sa rezolve problemele cu managementul memoriei pentru ca in Montain Lion e jale cu “J” mare. Poti avea 5735 GB RAM pentru ca sistemul tot face swap si nu curata gunoaiele lasate in memorie de aplicatiile inchise.