iPhone 5S auriu vs iPhone 5C vs iPhone 5 – comparatie detaliata

  Ieri am vazut primele imagini detaliate ale carcasei aurii a viitorului iPhone 5S, iar astazi le vedem din nou, de aceasta data intr-o comparatie cu iPhone 5, dar si cu iPhone 5C. Spre deosebire de carcasele prezentate ieri, cea de astazi afiseaza o gaura largita pentru flash LED-ul camerei, acest lucru sugerand implementarea unui dual flash LED. In afara acestei noutati, carcasa arata absolut identic cu cea prezentata ieri, nu exista diferente din vreun punct de vedere si exista sanse mari ca aceasta sa fie intr-adevar versiunea finala a carcasei noului terminal.

  Desi vedem atat de multe imagini cu structura terminalului iPhone 5S, cu butoanele acestuia si am vazut o parte a componentelor prezentate in alte articole, din pacate inca nu vedem cititorul de amprente care ar urma sa ajunga in dispozitiv. Pana acum s-a confirmat din multiple surse implementarea sa, dar nimeni nu a reusit sa ofere publicului larg o imagine cu aceasta componenta, asa ca nu ne ramane decat sa speram ca ea va ajunge in fata ochilor nostri in perioada urmatoare.

9 COMENTARII

  1. Nu cred ca va fi un cititor de amprenta la acest model.Nu au fost pina acum update-uri nemaipomenite de la modelele fara S la modelele cu S.Posibil la iphone 6 un buton de acest gen.

  2. total dezacord cu iulius,cum adica n-au fost update-uri nemaipomenite??? de ex de la 4 la 4s:
    1.camera de 8 mpx fata de 5 mpx,adaugata o lentila in plus(5 fata de 4)
    2.procesor dual core fata de single core
    3.placa video mult imbunatatita(de 2 ori mai rapida daca nu ma insel)
    4.rezolvarea totala a problemei lipsei semnalului daca “you’re hold it wrong”(celebrul antennagate).celebrul editor in chief la mobile-review,Eldar Murtazin,zicea ca unde cu 4-le avea 2-3 linii la semnal,cu 4s-ul avea 4!
    5.siri(care la noi e cam useless,dar la americani e in floare)

  3. eu oricum tot s-ul o sa-mi iau si in viitor la fiecare iphone,5-ul nu prea m-a dat pe spate,plus ca modelele cu s se cam rezolva toate “bolile copilariei” ce le are modelul precedent.
    pe mine ma intereseaza foarte-foarte mult capacitatea bateriei ce-l va avea 5s-ul!!! se zvonea ca va avea vreo 1600 si ceva de mah,dar nimeni nu mai vorbeste despre asta,doar de carcase,cititoare de amprenta,dual-led flashuri,camera imbunatatita,dar de baterie ioc,nimic,semmi,nema! zaone,tu ai auzit ceva noutati despre asta???

  4. Amfetamina – personal folosesc iphone 5 din noiembrie 2012, poti sa stii ca este superb l-am jb-kuit personal nici o problema tehnica nu am avut la el.Asa ca lasa frustrarile cu S-urile,si arata ca iti permiti si un 5 fara S .

  5. @Lucian: nu zic ca nu as vrea un 5,dar oricum sunt cumva legat de abonament IPhone 19 cu care am luat 4s-ul la sfârșitul lui Noiembrie 2011 pe 2 ani si sper sa apară si la Vodafone in oferta 5s-ul pana atunci si chiar de ar fi mai scump cu 50-70€ la ab 5s-ul fata de 5,eu zic ca se merita. Ciudat,eu l-am luat cu 399€ 4s-ul pe 28 Noiembrie 2011 si cand ma uit pe site la vdf pe la începutul lui Ianuarie,stupoare,același 4s la același abonament(19€/luna) era 419€!!! Cred ca era cererea prea mare de au scumpit celula! Așa ceva încă n-am mai pomenit.