Prima Pagina Apple Apple ar putea lansa tablete iPad cu carcase din plastic

Apple ar putea lansa tablete iPad cu carcase din plastic

  O recenta oferta de munca publicata pe website-ul companiei Apple denota faptul ca in interiorul institutiei din Cupertino exista interes pentru dezvoltarea altor iDevice-uri cu carcase din plastic. Desi stim ca iPhone 5C va avea o carcasa din plastic, Apple cauta ingineri specializati pe dezvoltarea de componente din plastic pentru terminale mobile, iar aici includem si altceva in afara componentelor interne. Apple are diverse componente interne din plastic in iDevice-uri, insa noua oferta de munca sugereaza faptul ca Apple doreste putin mai mult.

  Avand in vedere ca Apple a decis sa produca un iPhone cu o carcasa din plastic, unii sugereaza faptul ca Apple ar putea lua in considerare si eventuala producere a unei tablete iPad cu o carcasa ce ar urma sa aiba la baza acelasi material. Ca sa fiu sincer, cred ca exista sanse mici pentru o posibila dezvoltare a unor tablete iPad mai ieftine, insa exista posibilitatea ca Apple sa exploreze ideea de a fabrica inclusiv viitoare iPhone-uri high-end cu carcasa din plastic, asa ca ramane de vazut sa vedem ce are Apple pregatit pentru viitor.

 • Hector

  Daca si iPhone-urile high-end vor fi din plastic,iPhone 6 sau 6s spre exemplu,gata cu exclusivitatea,gata cu Apple! Unul dintre motiele principale pentru care mi-am luat iPhone (detin un 4s) a fost tocmai faptul ca nu este facut din plastic (care oricat de bun e,tot plastic e si imprima telefonului un aspect de chinezarie,de ceva ieftin) k 99% din telefoanele de pe piata! Sper sa nu fie asa…

 • Dytzu

  Ai dreptate Hector 😐

 • anonimous

  A zis cineva de terminale high-end Apple de plastic? Se vor face din plastic doar terminalele mid-end.. nu o sa faca 6 sau 6s de plastic.

 • Sherman

  @Anonimous ai dreptate. Nu ar trebui sa ne panicam aiurea!

 • DJP

  Asa sa fie Anonimous,dar nimic nu este exclus!

 • neamtzu

  Ce interesant nu Samsung incearca sa se ridice la standardele Apple ci Apple se coboara la nivelul lui Samsung ceva similar am vazut la niste constructori auto germani vis a vis de nivelul Dacia