Prima Pagina aplicatii Google Maps update este disponibil in App Store

Google Maps update este disponibil in App Store

  In cursul acestei seri compania Google a lansat un update pentru aplicatia Google Maps dedicata iDevice-urilor, versiunea 2.2 fiind in momentul de fata disponibila pentru download. Din pacate noua versiune a aplicatiei aduce doar posibilitatea de a partaja locatiile favorite cu prietenii nostri care au conturi pe reteaua de socializare Google+, changelog-ul noii versiuni mentionand si implementarea unor rezovlari pentru problemele de functionalitate ale aplicatiei.

 • Share your favourite places with friends via Google+
 • Bug fixes

  Aplicatia Google Maps pentru iOS este disponibila gratuit in format universal in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Google Maps

Gratuit

s

Developer: Google, Inc.
Universala
Categoria: Navigation


Descriere: Explore new places, discover local favourites and navigate your world with Google Maps. Voice guided turn-by-turn GPS navigation and more. Now available on iPhone and iPad with a simple, easy-to-use design…


Dimensiunea aplicatiei este: 11.9 Mb


 • Mircea

  Exista posibilitatea sa utilizezi navigatia turn-by-turn in Google Maps (fara internet) in urma salvarii offline a hartilor ?

 • Patronii

  Din cate stiu, da. Imi amintesc cand eram in masina, intr-o zona fara semnal/acces la internet, si totusi locatia imi era actualizata corespunzator pe harta in Google maps.

 • Daniel39

  @Mircea. Poti utiliza , dar cand setezi traseul/ruta trebuie sa ai internet si trebuie sa urmezi traseul ( dai putin zoom pe el ) pana la destinatie caci altfel daca mergi cu masina nu iti vei da seama foarte bine pentru ca harta e prea mica .