iPad 5 sau iPad Mini 2 ar putea fi prezentate pe 10 septembrie

  Data de 10 septembrie a fost prezentata pana acum ca fiind sigura pentru prezentarea unor terminale iPhone, iPhone 5S si iPhone 5C fiind dispozitivele pe care Apple se pregateste sa ni le arate atunci. In ciuda acestor informatii, cei de la Bloomberg sustin ca pe data de 10 septembrie Apple ar putea prezenta iPad 5 sau iPad Mini 2. Intr-un articol publicat astazi se face o foarte scurta referire la faptul ca Apple ar putea prezenta o tableta atunci, deci vorbim despre o potentiala actualizare a unuia dintre cele doua modele vandute acum pe piata.

The Cupertino, California-based company plans to introduce new versions of its phone and tablet at a Sept. 10 event, a person familiar with the matter has said, and the company promised “several more game changers” in the product pipeline as it tries to fend off Samsung and Chinese makers selling cheaper handsets.

  In ciuda acestei afirmatii, este extrem de putin probabil ca Apple sa prezinte iPhone 5S, iPhone 5C, iPad 5 sau iPad Mini 2 atunci si ultimii ani ne-au demonstrat asta. Vorbim despre produse extrem de populare si Apple nu obisnuieste sa lanseze pe piata iPhone-uri impreuna cu tablete iPad deoarece stie ca risca sa piarda foarte multe vanzari. Apple lasa cel putin o luna intre lansarea unor produse atat de importante tocmai pentru a se asigura ca genereaza vanzari solide, iar acest lucru ma motiveaza sa spun ca pe 10 septembrie vom vedea doar iPhone-uri noi.

UPDATE: Cei de la Bloomberg si-au actualizat articolul eliminand mentiunile cu privire la tabletele iPad.