Prima Pagina Apple iPhone 5C – noi imagini prezinta o serie intreaga de culori modificate

iPhone 5C – noi imagini prezinta o serie intreaga de culori modificate

  De luni de zile vedem carcase ale iPhone 5C care arata exact la fel si se credea ca ele reprezinta cat se poate de fidel culorile alese de catre compania Apple pentru viitoarele terminale. Acele carcase veneau de de la companii din China ce le produceau in baza unor schite si informatii care ar fi iesit din fabricile partenere ale Apple. Schimband complet situatia si prezentand o cu totul alta fata a iPhone 5C, vietnamezii de la Tinhte ne prezinta o paleta de culori usor diferita pentru viitorul terminal.

  Avand in vedere ca vietnamezii au avut pana acum informatii extrem de exacte in legatura cu produse inca nelansate de catre Apple, aceste imagini merita sa aiba parte de credibilitate si probabil ne prezinta pentru prima oara ceea ce Apple pregateste cu adevarat. Interesant este ca in imagini vedem si o versiunea neagra a iPhone 5C, desi s-a spus ca acest dispozitiv nu ar fi fost luat in calcul de catre Apple, compania pregatind doar terminale viu colorate.

  Avand atatea zvonuri si informatii, ramane doar sa vedem care dintre ele se vor dovedi a fi adevarate si care nu.

 • Alex

  Sincer sa fiu mi-ar fi placut mai mult daca panoul frontal ar fi pastrat aceeasi culoare cu spatele in loc de alb. Ar fi fost mai interesant…

 • mihai22

  sunt doar huse

 • Florin

  “frumoase” culori…

 • Chatagra

  @mihai22 are dreptate la o analiza atenta se vede ca ceea ce este prezentat in poze sunt niste huse care sunt puse peste varianta alba a iphone 5 ….

 • Ionel Aviatorul

  Eu nu cred fratilor ca o sa scoata iPhone de plastic… probabil va fi aceelasi material care l-au folosit la 3G si 3GS, dar daca o fi sa fie de plastic, ar fi naspa rau… Parerea mea!

 • RDU

  Si eu zic ca sunt doar huse, de proasta calitate chiar.