Prima Pagina aplicatii Iata o versiune a Cydia ruland pe iPhone 4S jailbroken pe iOS...

Iata o versiune a Cydia ruland pe iPhone 4S jailbroken pe iOS 6.1.3 (Video)

[youtube]http://youtu.be/UHVHwEvpdr4[/youtube]

  V-am spus in weekend ca o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 6.1.3 ar putea ajunge intr-un final in mainile noastre, iar in clipul video de mai sus aveti o dovada a faptului ca ea functioneaza cu iPhone 4S. Actuala versiune a Cydia a fost instalata pe acest terminal dupa efectuarea unui untethered jailbreak, ea functioneaza, insa din pacate nu si aplicatiile instalate din App Store. In ciuda acestei probleme, si a multor altora, dezvoltatorul care a descoperit acest exploit va continua sa il implementeze pentru toate iDevice-urile care ruleaza iOS 6.1.3.

  Nu se stie cat va dura pana va lansa aceasta solutie de jailbreak, sau daca va reusi vreodata sa o lanseze vreodata, insa isi da interesul pentru a ne-o aduce si pe masura ce apar informatii noi in legatura cu ea va voi anunta.

  • Adi

    Doamne te rog sa fie si pentru iPad 3 si sa fie si quasar ios 6 zaone este posibil?

  • Cine stie…

  • Doar

    La cât timp după lansarea a ios 7 voi putea face jailbreak

  • iii

    Fake… daca dadea si un reboot si Cydia inca mai era activ il credeam. Asa am oarecare indoieli ca este untethered JB-ul… Oricum daca exista or sa il lanseze probabil cand nu o sa mai foloseasca nimanui deoarece nu o sa mai poti trece la iOS 6.1.3 (de la 6.1.2 sau inferior) deoarece va fi disponibil doar iOS 7.0 pentru restore.