Pentru prima oara in istoria companiei, Apple va tine un eveniment separat in China pentru prezentarea iPhone 5C si iPhone 5S

  Ieri jurnalisti din SUA si de pe intregul glob au primit o invitatie prin care erau anuntati ca pe data de 10 septembrie Apple urmeaza sa organizeze un eveniment pentru prezentarea unor produse noi, iPhone 5S si iPhone 5C fiind cele sigure. Separat de evenimentul din 10 septembrie care va avea loc in San Francisco, cei de la Apple vor organiza un eveniment similar in Beijing pe data de 11 septembrie, invitatia de mai sus fiind trimisa jurnalistilor chinezi in cursul noptii trecute.

  Dupa cum puteti observa deja, invitatia arata la fel, doar textul fiind tradus in limba chineza, insa ea are o insemnatate foarte mare. Aceasta este prima oara cand Apple tine o conferinta separata in China(sau in orice alta tara de pe glob), iar acest lucru demonstreaza cat de importanta este piata chineza pentru companie. iPhone 5C este fara discutie principalul motiv pentru care Apple tine aceasta conferinta in China, compania sperand ca acest dispozitiv o va ajuta sa-si recucereasca o parte din cota de piata pierduta in ultimele luni.

  Organizarea acestui eveniment ar putea denota si faptul ca, China Mobile, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe glob, ar putea alege sa ofere pentru prima oara terminalele iPhone in propria oferta, asa ca pentru Apple urmeaza cateva luni extrem de interesante.