Apple va organiza vizionari secundare ale evenimentului de prezentare a iPhone 5S si iPhone 5C

  Pe data de 10 septembrie Apple va prezenta iPhone 5S,  iPhone 5C si iOS 7, evenimentul fiind confirmat printr-o serie de invitatii trimise in cursul zilei de marti de catre compania americana. Ieri v-am spus ca Apple a trimis si chinezilor invitatii pentru un eveniment de prezentare a iPhone 5S si iPhone 5C care urmeaza sa fie tinut in Beijing, insa se pare ca nu doar acolo isi indreapta compania Apple interesul. Tokyo si Berlin au fost alese deasemenea pentru a avea parte de prezentari ale celor doua terminale, insa nu va ganditi ca Tim Cook sau alti membri din conducere vor fi prezenti acolo.

On Sept. 10, Apple will hold a special event at its Cupertino, Calif., headquarters, at which it is expected to unveil its next-generation iPhones. And a few hours later, it will hold three more events at a trio of international locations. These satellite launches will be held in Berlin, Tokyo and Beijing, and will feature a video stream or more time-zone-friendly replay of the Cupertino event, along with some other content.

  In cele 3 locatii Apple va prezenta doar o inregistrare a conferintei din Cupertino, subtitrata in limbile locale si va prezenta continut suplimentar potrivit locatiei, deci nu vorbim despre prezentari separate. Apple a procedat la fel si in trecut, organizand evenimente de prezentare similare in Londra si Tokyo, insa anul acesta a uimit intreaga lume alegand Beijing-ul. Din moment ce Apple alege sa organizeze evenimente separate de prezentare in aceste trei locatii, voi face o presupunere si va spun ca evenimentul din Cupertino nu va fi transmis in direct de catre companie, altfel aceste prezentari separate nu ar mai fi avut rost.