Prima Pagina Apple iPhone 5S auriu apare intr-un hands-on extins (Video)

iPhone 5S auriu apare intr-un hands-on extins (Video)

[youtube]http://youtu.be/hXU63NXzg5A[/youtube]

  Cei de la Anandtech au avut ocazia de a se juca putin cu versiunea aurie a iPhone 5S in cadrul campusul Apple, iar in clipul video de mai sus puteti vedea exact ce au facut ei. Desi s-a spus ca aceasta versiune a iPhone 5S va fi atractiva doar pentru o anumita categorie de persoane, in final cred ca multi vor alege sa achizitioneze acest model al terminalului, auriul nefiind chiar atat de suparator. In clip veti vedea terminalul intors pe toate partile si ca sa fiu sincer el nu arata chiar atat de rau, mai ales cu acel inel in jurul butonului Home.

 • Emilio

  Sincer sa fiu, nu arata rau. Nu e auriul ala care era la Motorola V3 D&G, sau la Sirroco Gold Nokia…este un auriu placut, nu de cocalari..

 • Hor1k

  Ce beton e telefonul, 4S-ul meu pare un gunoi pe langa asta!Asa e intotdeauna cu Apple, cand scoate ceva nou TREBUIE sa il ai!

 • sori

  Nu arata rau de loc .

 • Vlad

  Eu unul vad ceva inovatie in 5S.Cel putin pana acum nu am vazut smartphone cu cititor de amprente sau vu procesor pe arhitectura pe 64 bit.Camera este si ea imbunatatita si aduce cateva functii noi si destul de interesante.Eu cred ca anul acesta nu se mai poate vorbi de “exact acelasi telefon”.

 • DeCE

  Va adresez o intrebare de bun simt: DACA au pus un procesor nou, de 64b, de ce nu este capabil sa filmeze cu 120fps constant in Full HD, ci doar in slow motion la rezolutie de 1280×720 ?!!! Sunt telefonane care la ora asta filmeaza in 4K si nu au procesoare de N’spe biti, ci clasicele de 32biti. Unde este puterea de calcul, inovatia ?! Cum se face ca toti sunt minunati de cititorul de amprente si nimic altceva nu vad ?
  Hai sa aud valul de ineptii ….

 • Jeje

  Iti raspund eu. Simplu, urmeaza la anul iPhone 6

 • anonimm

  Apreciez foarte mult faptul ca si-au dat seama ca vopsirea partilor laterale nu a fost o idee buna,cunoasteti si voi prea bine problema la iPhone 5,si sincer arata mai bine cu aluminiu slefuit in cazul i5s.Eu as vrea sa cumpar modelul asta auriu si imi tot pun o intrebare: Oare auriul din partile laterale e dat de o vopsea ca in cazul lui i5 negru sau culoarea e data de compozitia metalului?

 • Marius 12

  Intrebarea mea:5s gold e chiar placat cu aur gen cum era la 8800 sau e vopsea???