Burberry a primit terminale iPhone 5S inaintea lansarii oficiale pentru a filma London Fashion Show (Video)

[youtube]http://youtu.be/4iL5ceRxp4A[/youtube]

  Burberry, unul dintre cunoscutii retaileri de moda din Londra, a primit de la compania Apple o serie de terminale iPhone 5S cu care a inregistrat clipul video de mai sus si cu care urmeaza sa inregistreze London Fashio Show. Evenimentul urmeaza sa aiba loc pe data de 16 septembrie in Londra, deci cu 4 zile inaintea lansarii oficiale a iPhone 5S si iPhone 5C, insa cei de la Burberry au primit deja dispozitivele. Intr-un comunicat de presa lansat in cursul noptii, cei de la Burberry lauda noua camera a iPhone 5S, capacitatea sa de a inregistra poze si clipuri video, iar materialul de mai sus sta marturie.

iPhone 5s makes it even easier to take great photos with the world’s most popular camera,” said Greg Joswiak, Apple’s vice president of iPhone & iOS Product Marketing. “We’re thrilled to see the amazing photos and HD video Burberry has captured with the incredible all-new iSight camera.

  Produsele Apple sunt utilizate de catre vedere si persoane influente din lumea intreaga, exista destule accesorii ale marilor case de moda pentru iDevice-uri, iar relatia dintre Apple si entitatile de acest gen este una stransa. Parteneriatul cu Burberry va prezenta iPhone 5S cu o imagine de terminal premium, utilizat de catre persoanele cu bani, de catre persoanele care au un simt al esteticului si aleg lucrurile frumoase, elegante, iar asa multi vor justifica pretul mare al smartphone-ului produs de catre Apple.

3 COMENTARII

  1. “Imagine de terminal premium, utilizat de persoanele cu bani” si o sa il vedem si pe asta la pusti, cu geveysim si cartela de 5E, fara optiune de net, plin de aplicatii lite…