iPhone 5S si iPhone 5C la eMAG

  Daca vrei sa fii printre primii care afla cand iPhone 5S si iPhone 5C vor fi disponibile pentru achizitie in magazinul eMAG, atunci ar fi bine sa te inscrii in lista de notificari a magazinului online. Intr-o pagina, accesibila aici, in care descrie cele doua terminale Apple, retailerul roman pune la dispozitia utilizatorilor si un newsletter prin care pot fi anuntati in momentul in care cele doua terminale vor fi incluse in oferta. Desigur ca va dura cateva saptamani de zile pana se va intampla acest lucru, insa eMAG are obiceiul de a se misca repede si de a oferi preturi decente.

  Puteti accesa pagina eMAG urmand acest link.

15 COMENTARII

  1. Mai e pana in Decembrie… din cate stiu astia nu se incurca cu “piata gri” (pe apple cel putin), si or sa-l aduca odata cu operatorii.

  2. Bine, bine! Dar la operatorii de telefonie cam pe când se presupune că va apărea?
    @zaone dacă știi ceva ne anunți și pe noi?

  3. Piata decide intotdeauna… ori se va vinde bine, si vor mentine preturile asa, ori se va vinde prost, si nu vor avea decat sa il ieftineasca, vorbesc de 5c.

    Daca vor sa faca treaba, sa mai lase 100 la pret, ca nu mor 🙂 La preturile astea, sa-l tina ei, raman cu iphone 4s.

    Eu unul nu suport Android-ul, si din motivul asta nu pot cumpara un HTC One sau alte telefoane bune. Cum mai zicea cineva, au noroc cu iOS-ul, ca altfel erau in groapa rau de tot.

  4. @zaone de ce link-ul pe care l-ai pus in descriere nu mai merge, adica ma trimite la prima pagina a celor de la emag si nu pe pagina care trebuie