Prima Pagina Apple OS X 10.9 Developer Preview 8 a fost lansat de catre Apple,...

OS X 10.9 Developer Preview 8 a fost lansat de catre Apple, include iTunes 11.1

  In cursul acestei nopti OS X 10.9 Developer Preview 8 a fost lansat de catre compania Apple, la aproximativ doua saptamani distanta de build-ul anterior. Fara a lista eventuale probleme sau zone in care dezvoltatorii sa isi axeze verificarile, cei de la Apple au inclus in noul build al Mavericks si iTunes 11.1 build 110. Aceasta versiune a iTunes include iconitele implementate de catre Apple in iOS 7, include nou butoane pentru controlarea podcast-urilor si un nou meniu de setari pentru iDevice-uri, disponibil in sidebar.

  Pentru iTunes Radio, noua versiune beta a iTunes aduce un meniu in care puteti vizualiza toate melodiile ascultate folosind sistemul Apple, sunteti notificati de fiecare data cand se schimba melodia, sunteti notificati in legatura cu numarul de skip-uri pe care le mai puteti face, Apple eliminand optiunea de a face skip nelimitat. OS X Mavericks urmeaza sa fie lansat pana la sfarsitul lunii octombrie de catre compania Apple, insa iTunes 11.1 ar putea fi lansat saptamana aceasta impreuna cu iOS 7 pentru iDevice-uri.

 • Serban

  Se preconizeaza retina iMac’uri, deja sunt prea multe wallpapers cu rezolutia 2880p

 • Dragos

  Aveți idee cand ar putea apărea OS X Mavericks ?

 • Serban

  Octombrie probabil pe data de 15 va fi o conferinta iar peste maxim o saptamana va fi oficial lansat, iar daca ai cumparat un mac model nou, vei avea maveriks gratis (reedem)

 • Bogdan^

  Ce parere aveti ? Se imbunatateste ceva in rMBP 13 ?

 • Ionel

  Cat de ” nou” trebuie sa fie mac-ul? Deoarece in martie mi-am achizitionat un mac book pro si ma intrebam daca as “benedicia ” si eu de gratuitate.

 • Pingback: iTunes 11.1 urmeaza sa aduca un nou sistem de organizare a aplicatiilor din iDevice-uri. | iDevice.ro()