Prima Pagina Apple Versiunea aurie a iPhone 5S este cea mai populara in Apple Store...

Versiunea aurie a iPhone 5S este cea mai populara in Apple Store Online SUA

  V-am spus deja ca Apple a lansat iPhone 5S in Apple Store Online SUA si ce timpi de livrare sunt pentru terminale, iar acum va spun ca versiunea aurie a dispozitivului este cea mai populara. La doar cateva zeci de minute de la deschiderea sesiunii de comenzi, versiunea aurie a devenit disponibila cu livrare undeva in cursul lunii octombrie, semn ca numarul de comenzi inregistrate este mare si stocul este mic. Avand in vedere ca in toate cele 10 tari alese pentru lansare exista putine modele aurii in stoc, era clar ca Apple are probleme in a produce aceasta versiune a dispozitivului.

 • polo

  la ce abonamente au ei … cum sa nu iti permiti sa schimbi telefonul mereu .. la 200$ cum draq sa nu ti-l iei ~X(

 • AllexChyu

  abonamentu e vreo 70$ … nu mi se pare foarte atractiv

 • Marius

  Da , dar ei nu au salariu de 250 de dolari ca noi , ci de o mie si .

 • sorin

  70-80 de dolari / luna e un abonament decent la salariile din america. Faceti un calcul, la un salariu de 2000 dolari / luna, cat inseamna 70 dolari, la un salariu de 1500 de lei / luna la noi, ar fi cam 52 de lei. Super ok, mi-as lua ! 🙂

 • Florica

  Cine zicea ca nu o sa mearga bine varianta aurie?Si americanii mai zic ca numai noua ne plac lanturile de aur :)))))))))

 • Stefan

  Am o intrebare, Iphone 5s vine doar in versiunea unlocked T- Mobile, pe cand 5c vine si unlocked si unlocked T – mobile. Credeti ca 5s unlocked with T mobile o sa functioneze in Romania?