Versiunea aurie a iPhone 5S este cea mai populara in Apple Store Online SUA

  V-am spus deja ca Apple a lansat iPhone 5S in Apple Store Online SUA si ce timpi de livrare sunt pentru terminale, iar acum va spun ca versiunea aurie a dispozitivului este cea mai populara. La doar cateva zeci de minute de la deschiderea sesiunii de comenzi, versiunea aurie a devenit disponibila cu livrare undeva in cursul lunii octombrie, semn ca numarul de comenzi inregistrate este mare si stocul este mic. Avand in vedere ca in toate cele 10 tari alese pentru lansare exista putine modele aurii in stoc, era clar ca Apple are probleme in a produce aceasta versiune a dispozitivului.

5 COMENTARII

  1. 70-80 de dolari / luna e un abonament decent la salariile din america. Faceti un calcul, la un salariu de 2000 dolari / luna, cat inseamna 70 dolari, la un salariu de 1500 de lei / luna la noi, ar fi cam 52 de lei. Super ok, mi-as lua ! 🙂

  2. Am o intrebare, Iphone 5s vine doar in versiunea unlocked T- Mobile, pe cand 5c vine si unlocked si unlocked T – mobile. Credeti ca 5s unlocked with T mobile o sa functioneze in Romania?