Prima Pagina iPad Microsoft prezinta Surface 2 (Video)

Microsoft prezinta Surface 2 (Video)

[youtube]http://youtu.be/2PuphrxrT6U[/youtube]

  In cursul acestei zile compania Microsoft a prezentat Surface 2, cea mai noua versiune a tabletei Surface, aceasta aratand exact la fel precum modelul lansat anul trecut, cei din Redmond sustinand ca motivatia lor fiind de a imbuntati modelul anterior si nu de a il schimba in totalitate. Chiar daca din punct de vedere visual nu veti vedea vreo diferenta notabila, hardware-ul tabletei a fost actualizat, cei de la Microsoft implementand noua serie de procesoare Intel Haswell, o noua baterie, un chip grafic cu pana la 50% mai rapid, tableta avand per total performante cu pana la 20% mai bune, Microsoft numind-o cea mai puternica, profesionista si productiva tableta lansata vreodata.

  Tableta poate fi in continuare utilizata cu un stand produs de catre Microsoft care are atasata si o tastatura fizica, asa ca tableta poate fi transformata rapid intr-un laptop la nevoie. Combinand acest lucru cu autonomie de 2.5 ori mai mare decat ce a modelului precedent, atunci avem un competitor interesant pentru tabletele iPad, insa cei de la Microsoft trebuie sa si convinga utilizatorii sa-i achizitioneze produsele, un lucru destul de greu de facut, anul trecut dovedind fara dubiu acest lucru. Tableta va rula Windows 8.1, care urmeaza sa fie lansat pe 18 octombrie, deci veti avea destule programe pentru a le utiliza cu ea.

 • JPN

  Iar luna viitoare apare iPad 5 care va sterge din nou pe jos cu acest rateu numit Surface .

 • Mani

  Corect!

 • Geonyy

  Hai sa fim obiectivi:
  De ce rateu?, explica daca ai argumente căci sa punem doar etichete e simplu si incorect.

 • Geon

  Hai sa fim obiectivi:
  De ce rateu?, explica daca ai argumente căci sa punem doar etichete e simplu si incorect

 • AlexC

  Eu am avut ocazia sa si testez prima varianta in versiunea RT si Pro.Amandoua ca si calitatea,timp de raspuns si aspect sunt peste Ipad si Android(Parerea mea), exceptia este varianta RT din lipsa de aplicatii ca cea Pro este superba..

 • serban

  Pe surface pro poti face ce faci pe windows 7 sau 8

 • JPN

  Surface RT e un esec mai mare decat tabletele HP sau Blackberry de anii trecuti . Am avut ocazia sa probez cam toate tabletele (mai putin unele noname-uri) . Cat despre Surface Pro , lumea fuge de ea de ce ? Clientii din target , care isi permit sa plateasca pretul ei (879-979 euro), care e mai mare decat al iPadului , folosesc la birou Windows in mare parte , si cred ca nu ar mai vrea sa foloseasca acelasi lucru si acasa . E aceeasi problema ca si pentru Blackberry : lumea nu mai vrea sa il foloseasca si acasa pentru a continua munca de la birou .

 • @Geon: Cand competitorii nu vor sa-ti mai fabrice produsul pentru ca e praf, stii ca e rateu. Mai bagam informatii despre vanzarile foate slabe si faptul ca Microsoft a pierdut bani cu ele?

 • Ciprian Man

  A vazut cineva prezentarea?
  Vreun Blue Screen ca la prima varianta ???
  :))

 • David

  Zoane stii daca merge IOS 7 pe iPhone 5 cu Gevey sim ?

 • badea iLie

  Cam amestecati lucrurile.
  Intel i5 Haswell are Surface Pro 2 care se vrea un inlocuitor pentru desktop/laptop. Nu comparati cu iPad pentru ca e absurd. Nu fac parte din aceeasi categorie de produse. Nu poti compara un calculator cu un device multimedia.

 • Catalin

  am mai spus si au spus-o si altii: nu au criterii de comparatie decat, poate, vizuale si pentru faptul ca le denumim pe toate “tablete”. Ipad, Galaxy Note, Tab sunt jucarii… atractive pe langa Surface Pro sau Pro 2 cu Intel i5 Haswell. Aici vorbim de productivitate nu de cum te percepe calatorul din metrou care tine in mana un Kindle ieftin dar bun sorbind la un Ipad Mini.

 • Zelpix

  @David, da, merge. Am eu, si baseband 5.00.01, este ok cu gevey.

 • Florin.S

  @badea iLie
  @Catalin
  Aveti dreptate. Nu se poate compara cu iPad. Sunt curios daca apple va scoate o tableta cu Mac OS. Atunci sa vezi vanzari la Microsoft. 🙂

 • mariusmuntean

  video private. wtf?

 • Bit

  Eu am un Asus Vivotab Smart cu win8, ca nu-mi permit in surface pro si e excelent. tine 9 ore bateria si poti sa faci pe el lucruri pe care ipad-ul nici nu le viseaza… Ipad-ul l-am lasat fetitei mele.