950.000 de aplicatii sunt disponibil in App Store

 

  Conform companiei App Store, care analizeaza aplicatiile publicate de catre Apple in App Store, in momentul de fata 950.000 de aplicatii sunt disponibile in App Store pentru toti posesorii de iDevice-uri. Apple anuntase in cadrul WWDC 2013 ca 900.000 de aplicatii sunt active si disponibile pentru download in interiorul magazinului sau, iar in numai 3 luni de zile aceasta cifra a crescut cu nu mai putin de 50.000 de titluri. Apple aproba cateva sute de aplicatii zilnic in App Store-ul sau, in timp ce altele sunt retrase de catre dezvoltatori sau companie, insa facand o medie pentru cele 3 luni, puntin peste 16.300 de aplicatii au fost publicate in fiecare luna.

  Apple se afla intr-o apriga cursa cu Google pentru atingerea cifrei de 1 milion de aplicatii disponibile in magazinul propriu, atingerea acestui milestone urmand a fi celebrata fie prin oferirea de iTunes Gift Card-uri, de catre Apple, fie prin oferirea a cine stie carui tip de cadouri de catre Google.

5 COMENTARII

  1. Daca App Store are 950.000 atunci cu siguranta Google Play are peste 1500000.Politca google nu e ca cea a apple,aplicatiile ne fiind verificate.

  2. Apai pe Play Store sunt o gramada de prostii gen teme, wallpaper-uri, launchere si multe alte gunoaie.Nu exista grad de comparatie intre market-uri.