iPhone 5S are autonomie aproape dubla fata de HTC One in cazul vizualizarii de clipuri video

  In cadrul unei serii de benchmark-uri rulate pentru iPhone 5S si iPhone 5C, cei de la Macworld au inclus si un scurt test privind autonomia bateriei terminalelor, iar rezultatele sunt cu adevarat impresionante. Daca va uitati la imaginea de mai sus, veti observa ca iPhone 5S obtine o autonomie cu 90 de minute mai mare decat iPhone 5 si cu 44 de minute mai mare decat iPhone 5C, insa diferenta fata de HTC One sau Samsung Galaxy S4 este uimitoare. Chiar daca iPhone 5S se descurca mai bine decat cele doua terminale in acelasi test, rezultatele obtinute de catre terminal sunt demne de lauda si demonstreaza ca per total ne putem astepta la o autonomie mult imbunatatita pentru produs.

  Din pacate nu avem si teste reale pentru convorbiri telefonice prin 3G/4G, navigare pe internet prin Wi-Fi, 3G sau 4G sau orice alte task-uri complexe, insa rezultatele ar trebui sa fie, fara discutie, net superioare celor obtinute de catre iPhone 5, si probabil marginal mai bune decat cele ale competitorilor directi.

11 COMENTARII

  1. Hai sa fim seriosi,daca eu ma uit 9 ore si jumatate pe al meu iphone 5 la un film eu il mananc,analisti astia sa mai taie din ele ca e ”multe”…..

  2. HTC one are in total cam dublul pixelilor din iphone, o fi si asta o cauza. 🙂 La web browsing batery time One-ul matura pe jos cu iphone 5 pe GSMArena, oare de asta nu se scrie? 🙂

  3. Nu stiu, dar nu pare concludenta comparatia, densitatea pixelilor este alta, dimensiunea ecranului, dar si bateria cit si procesorul etc prea multe variabile, iar experienta finala cred ca spune cuvintul. Altfel vezi ceva pe un htc one si altfel pe 5s.

  4. Oricat de mult m.ar tine bateria la un iphone 5scand vine vorba de filme tot pe htc one sau pe s4 sau pe orice telefon cu ecran mai mare m.as uita. Nu zic ca ecranul iphone-ului nu se vede excelent.. dar alta e experienta pe un ecran mai mare.. asa ca pe mine sincer nu prea ma intereseaza autonomia cand vine vorba de vizionat filme

  5. hTC One este un tel superb. Normal ca tine bateria mai putin, are rezolutie dubla ca iPhone si marimea ecranului evident mai mare. Ce sa mai zic ca al meu e si dual-sim :))

  6. @Dan D nu mi se pare exagerat. Eu am lasatun iphone 4 s fara cartela sa ruleze niste clipuri de pe youtube prin wi fi si dupa cca 5-6 ore de rulat filme mai aveam cca 50% baterie. Asa ca se poate.