Prima Pagina Apple Apple are cel mai cool brand din Marea Britanie

Apple are cel mai cool brand din Marea Britanie

Apple Think Different

  Apple este una dintre cele mai iubite companii de pe glob, iar in Marea Britanie brandul sau a fost ales drept cel mai cool brand de catre un juriu CoolBrands format din 12 persoane publice cu experienta in domeniu. Depasind Aston Martin sau Rolex, Apple a atras voturile a 3000 de consumatori si 38 de influenceri din Marea Britanie, compania reusind sa patrunda in top dupa ce anul trecut el a fost dominat de o cu totul alta categorie de brand-uri. Succesul celor de la Apple vine in defavoare brand-urilor de lux care anul acesta au inregistrat o scadere importanta atat in top, cat si in ochii consumatorilor din Marea Britanie.

Apple has retained its title as the coolest brand in Britain, while big luxury names have pushed everyday products out of favour, according to an annual survey. The CoolBrands list sees sports car manufacturer Aston Martin roll in at second place, with Rolex clinching the title of the third coolest brand in the country.  It was voted by 3,000 consumers and a panel of 38 ‘key influencers’, such as television chef Gizzi Erskine and model Daisy Lowe. Everyday brands that dominated last year’s top 20, such as Haagen-Dazs, Ben & Jerry’s and Vogue.

  Avand in vedere interesul utilizatorilor vis-a-vis de compania Apple si de produsele sale, pozitionarea brand-ului pe locul 1 in acest top nu este absolut deloc suprinzatoare si probabil succesul avut de iPhone 5S si iPhone 5C va genera interes si mai mare pentru Apple.