Prima Pagina Apple Apple are cel mai cool brand din Marea Britanie

Apple are cel mai cool brand din Marea Britanie

Apple Think Different

  Apple este una dintre cele mai iubite companii de pe glob, iar in Marea Britanie brandul sau a fost ales drept cel mai cool brand de catre un juriu CoolBrands format din 12 persoane publice cu experienta in domeniu. Depasind Aston Martin sau Rolex, Apple a atras voturile a 3000 de consumatori si 38 de influenceri din Marea Britanie, compania reusind sa patrunda in top dupa ce anul trecut el a fost dominat de o cu totul alta categorie de brand-uri. Succesul celor de la Apple vine in defavoare brand-urilor de lux care anul acesta au inregistrat o scadere importanta atat in top, cat si in ochii consumatorilor din Marea Britanie.

Apple has retained its title as the coolest brand in Britain, while big luxury names have pushed everyday products out of favour, according to an annual survey. The CoolBrands list sees sports car manufacturer Aston Martin roll in at second place, with Rolex clinching the title of the third coolest brand in the country.  It was voted by 3,000 consumers and a panel of 38 ‘key influencers’, such as television chef Gizzi Erskine and model Daisy Lowe. Everyday brands that dominated last year’s top 20, such as Haagen-Dazs, Ben & Jerry’s and Vogue.

  Avand in vedere interesul utilizatorilor vis-a-vis de compania Apple si de produsele sale, pozitionarea brand-ului pe locul 1 in acest top nu este absolut deloc suprinzatoare si probabil succesul avut de iPhone 5S si iPhone 5C va genera interes si mai mare pentru Apple.

 • alex

  iphone 6 va fi extraordinar..nu sunt fan apple, ci fan tehnologie, iar iphone 6, galaxy s5, xperia z2, htc one next gen, terminalele windowsphone 8,1 facute de nokia sau microsoft vor fi toate extraordinare. Abia astept anul viitor. In prezent am galaxy s2 si m-am gandit sa cumpar un aparat nou anul acesta, insa mai bine astept anul viitor..Nu sunt genul care sa le schime an de an, ci daca iau ceva il pastrez 2-3 ani. Daca iau un iphone 5s care este excelent acum, pe langa iphone 6 (4,3-4,5 inchi cu acelasi design superb) o sa paleasca. Anul 2014 va fi superb pt toti iubitorii de tehnologie

 • JPN

  Dar iti dai seama ce va fi peste 2 ani ?

  E pacat sa nu fi la zi cu tehnologia pentru ca avanseaza repede si un telefon vechi de 3 ani e destul de obsolete acum .

 • MrUnivers

  Chiar asa, asta poate fi o tema interesantă de abordat..modul in care se poate face cel mai bine trecerea de la un telefon la altul ,de la o tehnologie la alta ,având in vedere faptul ca totusi tehnologia are si ea un ritm al ei de evoluție in sensul ca aceasta,evoluția ,nu este neaparat liniară ci mai degraba putem remarca din experiența practica adevărate salturi tehnologice intretaiate de perioade de relativ progres ,progres pe care eu nu l-as numi in adevăratul sens al cuvântului o evoluție remarcabila…si aici dau exemplu ipadul,iPhone-ul..da aceste produse au fost saltul despre care vorbesc pt ca mai apoi apoi ipad 2 etc sa reprezinte evoluția fireasca pana la..un alt salt așteptat.

 • alex

  pai iphone-ul pana acum nu m-a atras in mod deosebit..acelasi design de cand am cumparat s2-ul meu..pe cand iphone 6 va fi cu adevarat diferit si nu va trebui sa cumperi o anumita culoare pt a sti ca ai un model nou (intrucat restul e la fel dpdv estetic). Plus la un telefon ma intereseaza ff mult camera, iar ia 5s este bunicica dar vreau mai mult atunci cand platesc o groaza de bani (la pretul unui 5s de 16 gb imi cumpar un fujifilm X-M1 mirrorless cu senzor mai mare cu 30% decat un Nikon D3100 care este un dslr, plus ca senzorul din gama x de la fuji este cel mai bun la ora asta si imi dau si un obiectiv de kit care este cel mai bun de pe piata dintre obiectivele kit, plus card memorie de 32 gb, plus filtru de obiectv plus toc din piele) sunt constient ca in urm 20 de ani nu se va gasi o solutie pt a incapea un astfel de senzor intr-un smartphone, dar un Iphone cu o camera de 10-13 ultrapixeli, cu tehnologie isight sau macar tehnologia pureview de oversampling de 20 de megapixeli cu un senzor de 1/1,5 sau chiar 1/1,3 se poate pt un astfel de pret. cand dau asemenea sume de bani vreau ceva extraordinar..ceva incredibil..nu doar brand