Background App Refresh genereaza probleme de functionare pentru anumite aplicatii din iOS 7

  Background App Refresh este o noua functie lansata impreuna cu iOS 7 de catre cei de la Apple, ea permitand utilizatorilor sa actualizeze automat informatiile din aplicatii in background, astfel incat in momentul in care le deschid, ele afiseaza cele mai recente date. Se pare ca in unele aplicatii utilizatorii sunt delogati de la serviciile oferite de catre ele o data la cateva ore, astfel ca acestia trebuie sa isi reintroduca datele de logare in acele aplicatii. Dezvoltatorii aplicatiei Mailbox au lua decizia de a renunta la sistemul Background App Refresh pentru a rezolva problemele utilizatorilor si se pare ca aceasta solutie a functionat pana acum.

  Daca vorbim intr-adevar despre o problema generala a sistemului Background App Refresh, atunci Apple va trebui sa lanseze iOS 7.0.1 si iOS 7.0.2 pentru a rezolva problema pentru toti utilizatorii, asa ca ramane sa vedem cat de multa lume se va plange de existenta ei pentru a motiva Apple sa o rezolve.

3 COMENTARII

  1. Eu am o alta problema, de multe ori mi se blocheaza status bar-ul si control bar-ul, in sensul ca nu le mai pot activa, degeaba glisez cu degetul ca nu se activeaza.