Microsoft initiaza o promotie prin care achizitioneaza iPhone-urile celor interesti sa faca trecerea la Windows Phone-uri

  V-am spus saptamana trecuta ca Microsoft urmeaza sa-si copieze promotia pentru tabletele iPad/Surface si va oferi vouchere de minim 200$ posesorilor de terminale iPhone-uri care sunt interesati sa faca trecerea la platforma Windows Phone. Practic orice posesor de iPhone 4S sau iPhone 5 care merge intr-un magazin Microsoft din SUA/Canada poate primi un voucher de minim 200$ pentru terminalul sau, acel voucher putand fi utilizat numai pentru achizitionarea unui terminal Windows Phone dintr-un magazin Microsoft.

Looking to upgrade your phone? Check out the new Windows Phones and find one as unique as you are. Bring in your gently used iPhone 4S or iPhone 5 and get a minimum of a $200 gift card to the Microsoft store.

  Desigur ca aceasta este o masura disperata a celor de la Microsoft care incearca sa promoveze smartphone-urile Windows Phone cu orice pret, iar asemenea masuri vor atrage cu siguranta atentia unora, chiar daca ei nu vor fi multi.